یک خبر چند خط تحلیل؛

امارات از انکار تا تایید انفجارهای فجیره چرا؟

يکشنبه 22 ارديبهشت 1398
21:11
امارات از انکار تا تایید انفجارهای فجیره چرا؟

العالم _ جهان اسلام

خبر:

  • در حالی که خبر انفجار امروز درچند کشتی اماراتی در الفجیره از سوی امارات به شدت تکذیب می شد بعدازظهر وزارت خارجه این کشور رسما آن را تایید کرد.

تحلیل:

  • درحالی که خبر انفجارهای امروز الفجیره به "ترند" شبکه های اجتماعی منطقه تبدیل شده بود در کمال ناباوری مورد سانسور قرارگرفت اما این مقاومت و پیشگیری فقط چند ساعت دوام اورد و وزارت خارجه امارات مجبور به تسلیم درمقابل این اتفاق مهم شد وان راتایید کرد.

  • در شرایطی که منابع خبری نام کشتی های موردهدف قرارگرفته را با شماره های آنها رسانه ای کردند امارات با هدف خرید زمان برای انکار قطعی ماجرا و یا حداقل مدیریت بحران باورنکردنی الفجیره به انکار آن پرداخت.
  • کنجکاوی رسانه هادر تعیین عامل یا عوامل انفجارها تاکنون به نتیجه ای نرسیده است اما انچه مسلم است اینکه درشرایط کنونی هیچ جای امارات از امنیت برخوردار نیست. فراموش نکنیم الفجیره تنها امارت نشین و بندر امارات است که برخلاف 6 امارت نشین دیگر این کشور که در ساحل خلیج فارس قرار دارند در کنار دریای عمان قرار گرفته است.
  • حضور و استقرار ۱۸۰۰ نیروی امریکایی در این بندر میتواند گمانه ها را در خصوص نیت عامل یا عوامل این انفجارها سمت وسویی قابل تامل هدایت کند.
  • انفجارهای امروز امارات میتواند درعین حال تایید کننده حملات چند روز پیش به "ینبع" عربستان باشد، مساله ای که حکومت سعودی کوشید تا ان را انکار کند.
0% ...

آخرین اخبار

استقبال باشکوه شیراز از پیکر خلبان شهید عملیات ضدآمریکایی پایگاه العدید


شوک جدید به بازار انرژی/ قیمت جهانی نفت به ۹۰ دلار رسید


چارچوب هماهنگی عراق تجاوز آمریکا و عربستان را محکوم کرد


سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است


گزارش تلگراف: «حدید-۱۱۰» مرگبارترین پهپاد رادارگریز ایران


کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند،رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سخت دریافت می‌کنند/ متجاوز همین امروز تنبیه خواهد شد


بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت


لرزه انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین + فیلم


آمریکا پایان دور جدید تجاوز به ایران را اعلام کرد