دیدار و گفت‌وگوی هیات ارمنی با اسد درباره تروریسم

سه شنبه 24 ارديبهشت 1398
22:03
دیدار و گفت‌وگوی هیات ارمنی با اسد درباره تروریسم
سراسقف «آرام اول کشیشیان» رهبر کلیسای ارمنستان و هیات همراه او روز سه‌شنبه با بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در دمشق دیدار کرد.

العالم - سوریه

«بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه امروز سه‌شنبه میزبان سراسقف «آرام اول کشیشیان» رهبر کلیسای ارمنستان و هیات همراه وی بود.

بشار اسد در این دیدار گفت سوریه وطن همه آحاد ملت این کشور به دور از هرگونه گرایش مذهبی و نژادی بود و به همین شکل باقی خواهد ماند.

دفتر ریاست‌جمهوری سوریه در این رابطه گزارش داد اسد صبح امروز در دیدار با هیات ارمنی بر نقش ملی ارامنه سوریه که معانی شهروندی و وحدت در برابر سناریوهای تجزیه را به تصویر کشیدند، تاکید کرد.

سراسقف آرام اول کشیشان هم سوریه را «پناهگاه امنی برای نجات‌یافتگان از کشتار عثمانی‌ها» برشمرد و گفت ملت سوریه در مبارزه با تفکر افراطی و طرح‌‌های تروریستی، الگو هستند».

رهبر کلیسای ارامنه تاکید کرد «مقاومت ملت سوریه و فداکارهای ارتش این کشور و حکمت ریاست آن بدون شک در تحقق پیروزی و نابودی تروریسم موثر بوده است».

جنگ سوریه یا بحران سوریه از ۲۶ ژانویه ۲۰۱۱ (۶ بهمن ۱۳۸۹) آغاز شد و پس از گذشته هشت سال همچنان ادامه دارد؛ هر چند شدت آن کاهش پیدا کرده است.

تلاش‌های ارتش سوریه و نیروهای جبهه مقاومت در این کشور باعث پیروزی‌های چشمگیر آنان در صحنه سیاسی و نظامی منطقه شده تا جایی که گروه‌های تروریستی شکست سنگینی را متحمل شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم


۱۴ روز تا نهایی‌سازی مذاکرات غزه در بحبوحه پیچیدگی‌های جدید


۸۰۰ سازه آمریکایی خاکستر شد + فیلم


فرمانده نیروی هوایی ارتش: در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود


شخصیت لبنانی خواستار توقف مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی شد


امیر سرتیپ اكرمی‌نیا: ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا آماده است


اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز