پایان بی‌نتیجه مذاکرات احزاب انگلیس درباره برگزیت

جمعه 27 ارديبهشت 1398
13:15
پایان بی‌نتیجه مذاکرات احزاب انگلیس درباره برگزیت مذاکرات بین حزب محافظه کار و حزب کارگر انگلیس درباره موضوع برگزیت بدون دستیابی به توافق روشنی پایان یافته است.

العالم - اروپا

شبکه بی بی سی امروز جمعه اعلام کرد: مذاکرات بین محافظه کاران و نمایندگان حزب کارگر بدون دستیابی به توافق پایان یافته است.

بی بی سی در ادامه افزود: ترزا می نخست وزیر انگلیس و جرمی کوربین رهبر حزب محافظه کار اکنون وارد مرحله دوم خواهند شد و هدف اصلی آنها توافق بر سر یک روند برای رای گیری در پارلمان با هدف پیدا کردن یک اجماع کلی است.

ترزا می اوایل ماه آوریل آمادگی خود را برای مذاکره با حزب کارگر اعلام کرد ولی دو حزب مهم سیاسی انگلیس نتوانسته اند بر سر مسائل مهم از جمله درخواست حزب کارگر برای ایجاد یک اتحادیه گمرکی پس از برگزیت به توافق نهایی دست یابند.

ترزا می روز پنجشنبه موافقت کرده است تا یک جدول زمانی برای کناره گیری از قدرت تا اوایل ماه ژوئن تنظیم کند. این در شرایطی است که 3 بار تلاش وی برای جلب حمایت نمایندگان پارلمان انگلیس از توافق برگزیت با اتحادیه اروپا با شکست روبرو شده است.

با گذشت حدود سه سال از برگزاری همه پرسی برگزیت در انگلیس هنوز مشخص نیست چه زمانی بریتانیا از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد. برگزیت به مهمترین و جدی ترین چالش سیاسی انگلیس پس از جنگ جهانی دوم تبدیل شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا