مردم الجزائر برای سیزدهمین جمعه متوالی تظاهرات کردند

جمعه 27 ارديبهشت 1398
18:19
مردم الجزائر برای سیزدهمین جمعه متوالی تظاهرات کردند مردم الجزائر برای سیزدهمین جمعه متوالی تظاهرات کرده و خواستار برکناری تمامی عناصر دوره «بوتفلیقه» از قدرت و به تعویق افتادن برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری شدند.

العالم- آفریقا

صدها نفر از مردم الجزائر امروز برای سیزدهمین جمعه متوالی تظاهرات کرده و نیروهای پلیس نیز میدان «البرید المرکزی» را با قرار دادن موانع آهنی بستند تا از ورود معترضان به این میدان جلوگیری کنند.

معترضان همچنین به اقدام پلیس مبنی بر عدم اجازه برای برگزاری تظاهرات در میدان البرید المرکزی اعتراض کردند.

طبق گزارش وبگاه «العربی‌الجدید»، معترضان که در نزدیکی میدان مذکور تجمع کرده بودند، با سر دادن شعارهایی خواستار کناره‌گیری «عبدالقادر بن صالح» رئیس‌جمهور موقت و «نورالدین بدوی» نخست‌وزیر الجزائر از قدرت شدند.

تظاهرات‌کنندگان شعار می‌دادند «اول برکناری عناصر بوتفلیقه بعد انتخابات»، «روزه‌داریم و پایدار»، «چهره‌های فاسد باید مجازات شوند».

معترضان از اینکه ارتش الجزائر در پاسخ به خواسته‌های مردمی و عزل بن صالح و بدوی تعلل می‌کند، انتقاد کردند.

از چند هفته پیش مسئولان قضایی اعم از نظامی و غیرنظامی اجرای تحقیقات درباره قساد و همدستی علیه ارتش را آغاز کرده‌ و در همین راستا چند شخصیت برجسته از جمله برادر بوتفلیقه ، ژنرال «محمد مدین» و سرلشکر «بشیر طرطاق» دو رئیس سابق دستگاه اطلاعات و «احمد اویحیی» نخست‌وزیر سابق بازداشت شدند.

برگزاری این تظاهرات در حالی است که یک ماه پیش «عبدالعزیز بوتفلیقه» رئیس‌جمهور سابق الجزائر در پی اعتراضات مردمی به نامزدی وی برای پنجمین بار متوالی در انتخابات ریاست‌جمهوری، مجبور به کناره‌گیری از قدرت شد و پس از آن «عبدالقادر بن صالح» رئیس مجلس الأمه (پارلمان) این کشور به عنوان رئیس‌جمهور موقت تعیین شد که البته رضایت معترضان را جلب نکرده و آن‌ها همچنان بر استمرار تظاهرات‌‌ها تا زمان برکناری تمامی عناصر دوره بوتفلیقه از قدرت، اصرار دارند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه


واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به حملات به جنوب کشور


سپاه: رادار کنترل دریایی سلامه و رادار کنترل هوایی آمریکا در غنم عمان منهدم شد


درخواست چین و پاکستان برای آتش‌بس و از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا