وزیر خارجه فلسطین: عباس آماده مذاکره مستقیم با نتانیاهو است

شنبه 28 ارديبهشت 1398
21:15
وزیر خارجه فلسطین: عباس آماده مذاکره مستقیم با نتانیاهو است
وزیر خارجه تشکیلات خودگردان، «معامله قرن» را «بازگشت استعمار» خواند و گفت، رئیس تشکیلات خودگردان آماده است تا بر مبنای دعوت رئیس جمهور روسیه با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به صورت مستقیم مذاکره کند.

العالم - فلسطین اشغالی

«ریاض المالکی» وزیر خارجه فلسطین اعلام کرد، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان برای مذاکرات مستقیم با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر پایه دعوت «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه است.

عباس در بهمن ماه گذشته(1397) اعلام کرد،بارها به دعوت رئیس‌جمهور روسیه برای دیدار سه‌جانبه با بنیامین نتانیاهو پاسخ مثبت داده اما نتانیاهو مرتبا از مشارکت در اینچنین دیداری فرار کرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری «سما»، المالکی در ادامه دولت آمریکا را مسئول قطع تماس‌ها میان طرفین دانست و گفت: دولت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در سال 2017 گام‌هایی برداشت که می‌توان آنها را اعلام جنگ برشمرد و اینها علیرغم پایبندی فلسطینی‌ها به تلاش‌های برای حصول صلح رخ داد.

وزیر خارجه تشکیلات خودگردان سپس از کشورهای اروپایی خواست موضعی جمعی در قبال طرح آمریکا موسوم به «معامله قرن اتخاذ کنند، وی گفت، ترامپ مانند «راننده بی پروایی» است که آماده است خودرواش را از لبه پرتگاه به داخل آن بیندازد.

المالکی در سخنرانی خود در «چتم هاوس» (مؤسسه سلطنتی امور بین‌الملل) در لندن تأکید کرد، تشکیلات خودگردان مخالف معامله قرن است و این قرارداد، بازگشت استعمار است.

این مقام فلسطینی بار دیگر از اروپایی‌ها خواست که در برابر روند صلح در منطقه دست‌بسته ننشینند و در ادامه تصریح کرد: معامله قرن منجر به افزایش رنج فلسطینی‌ها در قرن اخیر خواهد شد، این طرح نابود کردن استقلال، حاکمیت، آزادی و عدالت است؛ ملت فلسطین به آزادی مشروط قانع نخواهد شد بلکه به حاکمیت، صلح و همزیستی چشم دوخته است.

معامله قرن یا توافق نهایی، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

روزنامه «اسرائیل هیوم» در گزارش هفته گذشته خود نوشت، معامله قرن ایجاد «فلسطین جدید» بدون ارتش و سلاح را مطرح می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد


متجاوزان هیچ ارزشی برای حقوق بین‌الملل قائل نیستند


تأکید عربستان بر اجرای کامل معاهده «ان پی تی» و توقف درگیری‌ها در غزه


خدمات شهید لاریجانی تا سال‌ها الگوی درخشان برای کارگزاران ایران اسلامی خواهد بود


حمله موشکی از جنوب لبنان به سمت منطقه الجلیل


ترامپ در حال تحقیق درباره عقب‌نشینی مقابل ایران است


جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند