اعتراض چین به اقدامات آمریکا علیه ایران

شنبه 28 ارديبهشت 1398
22:22
اعتراض چین به اقدامات آمریکا علیه ایران
وزیر امور خارجه چین در تماس تلفنی با وزیر خارجه آمریکا به اقدامات واشنگتن علیه ایران اعتراض کرد.

العالم - آسیا

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در گفت‌وگوی تلفنی با «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا به اقدامات اخیر واشنگتن علیه ایران اعتراض کرده و از آمریکا خواست تا اقدامات را از حد نگذراند.

به گزارش رویترز، وی همچنین به پامپئو گفت که اقدامات و اظهارات اخیر آمریکا به منافع چین و شرکت‌های این کشور آسیب رسانده و واشنگتن باید خویشتنداری کند.

وانگ‌یی گفت که پکن همچنان تمایل دارد تا اختلافات تجاری با آمریکا از طریق مذاکرات حل شود اما این موضوع باید با اتخاذ گام‌های برابر انجام شود.

وزیر امور خارجه چین درباره موضوع افزایش تنش‌ها میان تهران و واشنگتن تاکید کرد که پکن امیدوار است دو طرف از خود خویشتنداری نشان داده و با احتیاط رفتار کرده و از هرگونه تشدید تنش‌ها خودداری شود.

تنش‌ها میان ایران و آمریکا طی روزهای اخیر افزایش یافته اگر چه رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرده که او نمی‌خواهد شاهد تبدیل «کارزار فشار» به ایران به درگیری نظامی باشد.

وزیر امور خارجه چین روز گذشته در پکن با «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران دیدار داشته است.

چین از مشتریان نفت ایران بوده و بارها به تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران اعتراض کرده و مخالفت خود با اقدام واشنگتن علیه ایران و خروج یکجانبه از توافق هسته‌ای را اعلام کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم