پمپئو و بن سلمان درخصوص تحولات منطقه تلفنی گفت وگو کردند

يکشنبه 29 ارديبهشت 1398
09:50
پمپئو و بن سلمان درخصوص تحولات منطقه تلفنی گفت وگو کردند
'مایک پمپئو' وزیر خارجه آمریکا بامداد یکشنبه در تماس تلفنی با ولیعهد سعودی در خصوص آخرین تحولات منطقه گفت وگو کرد.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، وزیر خارجه آمریکا با 'محمد بن سلمان' درباره آخرین تحولات منطقه تلفنی گفت وگو کرد.

بر اساس این گزارش، در این گفت و گو دو طرف همچنین درخصوص تقویت امنیت و ثبات منطقه صحبت کردند.

جزئیات بیشتری از این گفت وگو منتشر نشده است.

پیش تر پادشاه عربستان سعودی خواستار برگزاری نشست فوق العاده سران عربی در مکه مکرمه درباره بررسی حوادث اخیر خلیج فارس شد.

پادشاه عربستان سعودی اعلام کرد: این دو نشست با هدف مشورت و هماهنگی میان کشورهای برادر و دوست برای تحکیم امنیت و ثبات منطقه برگزار می شود.

بنابراین گزارش، سلمان بن عبدالعزیز افزوده است: حمله به تاسیسات نفتی عربستان و کشتی های تجاری در آبهای امارات متحده عربی عواقب خطرناکی برای صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی دارد.

قرار است اواخر ماه مبارک رمضان نشست سران اعضای سازمان همکاری اسلامی متشکل از 57 کشور به استثنای سوریه که عضویتش به تعلیق درآمده برای بررسی «مسائل مهم» و در رأس آنها مساله فلسطین در مکه مکرمه برگزار شود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند


ارتش اشغالگر منطقه حائل در جنوب لبنان را از مدیترانه تا جبل‌الشیخ ایجاد کرد


تأکید الزیدی و بارزانی بر تشکیل دولت مقتدر عراق برای مقابله با چالش‌ها


حزب‌الله لبنان سامانه ضدزره رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی


رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد