حقایق جدید درباره معمار والیبال نوین ایران

دوشنبه 30 ارديبهشت 1398
18:11
حقایق جدید درباره معمار والیبال نوین ایران دستیار سابق مربی آرژانتین والیبال ایران امروز (دوشنبه) میهمان شبکه سه بود و حرف‌های جالبی درباره این مربی به زبان آورد.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

خولیو ولاسکو هفته قبل برای همیشه از دنیای مربیگری والیبال خداحافظی کرد. این خداحافظی برای ایرانی‌ها هم تلخ بود. او خاطرات شیرینی را با ایران به جا گذاشت. برنامه سه کنج در شبکه سوم سیما امروز در برنامه‌ای به این خداحافظی پرداخت. شهنازی دستیار او هم میهمان این برنامه بود. او درباره نقش ولاسکو توضیح داد: «او معمار والیبال نوین ماست. ولاسکو که آمد مشکلات زیادی داشتیم. ما هنوز قهرمان آسیا نشده بودیم. در لیگ ملت‌ها حضور نداشتیم. یک مسابقه رسمی بزرگ نداشتیم. با او ما در جهان مطرح شدیم.»

او دست به یک افشاگری زد و گفت: «ولاسکو یکی دو بار می‌خواست به خاطر مشکل سربازی بازیکنان از ایران برود. ما مشکل خروجی داشتیم. می‌گفتند بازیکنان سرباز هستند. این مسئله خیلی او را عصبانی می‌کرد.»

به گزارش خبر آنلاین، شهنازی درباره وجه اشتراک کی روش و ولاسکو گفت: «هر دو تحویل بزرگی ایجاد کردند. کی روش هم خیلی بزرگ بود. نتایج ولاسکو هم شبیه به کی روش بود. موفقیت فقط روی سکو رفتن نیست. آنها نگرش بازیکنان را عوض کردند. این موفقیت بزرگی بود.»

او همچنین با خنده جمله جالبی به زبان آورد: «همه در تیم ملی از ولاسکو می‌ترسیدیم. او خیلی جذبه داشت ولی در عین حال همه دوستش داشتند.» شهنازی ادامه داد: «ولاسکو هیچوقت موفقیت تیم ملی را به اسم خودش نمی‌زد و همیشه می‌گفت باید بازیکنان من را طلا بگیرند که اینقدر تلاش می‌کنند.»


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، کنترل تورم است


انتخابات سراسری در بریتانیا آغاز شد / آزمون بزرگ برای دولت استارمر


تمرکز اسلام‌آباد بر دائمی شدن آتش بس ایران و آمریکا است


پولیتیکو: زیاده خواهی ترامپ مانع توافق با ایران است


محسنی اژه‌ای: دشمن متجاوز در جنگ اخیر به هیچ یک از اهدافش نرسید


واشنگتن‌پست تصاویر ایران از خسارات به پایگاه‌های آمریکا را تایید کرد


واکنش قالیباف به انتشار اخبار جعلی دربارهٔ مذاکرات از قول آمریکایی‌ها


پاسخ های کوبنده حزب الله به دشمن صهیونیستی


سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز