شرکت‌های آمریکایی برای ادامه همکاری با هواوی معافیتی موقت دریافت کردند

سه شنبه 31 ارديبهشت 1398
08:02
شرکت‌های آمریکایی برای ادامه همکاری با هواوی معافیتی موقت دریافت کردند وزارت بازرگانی آمریکا از اعطای معافیتی 90 روزه به هواوی خبر داد تا این شرکت چینی بتواند سفارش‌های سخت‌افزاری پیشین خود را از طرف‌های آمریکایی دریافت کند. همچنین گوگل تا پایان این دوره می‌تواند به عرضه خدمات نرم‌افزاری خود به هواوی ادامه دهد.

العالم- آمریکا

به گزارش العالم، وب‌سایت اندروید پلیس نوشت: وزارت بازرگانی آمریکا روز پنجشنبه هواوی را در فهرست سیاه خود قرار داد. بر این اساس، تولیدکنندگان آمریکایی (همانند اینتل و کوالکام) از تأمین قطعات مورد نیاز این شرکت چینی منع می‌شوند. گوگل نیز روز گذشته و بر مبنای همین دستور، دسترسی هواوی را به بخش مهمی از امکانات و خدمات سیستم‌عامل اندروید محدود کرد. این تصمیم به دلیل فعالیت هواوی در ایران و آنچه آمریکا «دور زدن تحریم‌ها» می‌نامد اتخاذ شده است.
این معافیت موقت -- که تا نوزدهم ماه اوت ادامه می‌یابد و ممکن است از سوی وزارت بازرگانی آمریکا تمدید شود -- به هواوی نیز امکان می‌دهد برای تولیدکنندگان آمریکایی قطعات مورد نیازش جایگزین‌های مناسبی پیدا کند.

0% ...

آخرین اخبار

شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است