فرانسه در واکنش با اقدامات جدید برجامی ایران؛

هیچ ضرب‌الاجلی را برای اجرای برجام نمی‌پذیریم

سه شنبه 31 ارديبهشت 1398
20:16
هیچ ضرب‌الاجلی را برای اجرای برجام نمی‌پذیریم سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در نشست خبری روز سه‌شنبه در واکنش به سوالی درباره اقدامات برجامی جدید ایران گفت که کشورش هیچ ضرب‌الاجلی را نمی‌پذیرد.

العالم - اروپا

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در نشست خبری روز سه‌شنبه در واکنش به سوالی درباره اقدامات برجامی جدید ایران گفت که کشورش هیچ ضرب‌الاجلی را نمی‌پذیرد.

او در پاسخ به سوالی درباره اقدام ایران برای افزایش ۴ برابری ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم خود گفت: «از اعلانیه اخیر مقام‌های ایران در خصوص افزایش ظرفیت تولید اورانیوم کم‌غنای این کشور مطلعیم.»

او اضافه کرد: «قویاً از ایران می‌خواهیم همان‌طور که تا کنون به تمامی تعهداتش ذیل برجام پایبند بوده، اجرای این تعهدات را ادامه دهد. در این زمینه بار دیگر نقش اساسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در زمینه نظارت را یادآور می‌شویم.»

کشورهای اروپایی بعد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای برجام وعده داده‌اند با تضمین منافع اقتصادی ایران، این توافق را حفظ کنند. این کشورها، علی‌رغم ایستادگی‌های لفظی و سیاسی در برابر اقدام آمریکا تا کنون هیچ اقدام عملی برای محقق کردن وعده‌هایشان صورت نداده‌اند.

شورای عالی امنیت ملی ایران روز چهارشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) در بیانیه‌ای اعلام کرد قصد دارد «در راستای صیانت از امنیت و منافع ملی مردم ایران، و در اعمال حقوق خود مندرج در بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام» برخی اقدامات خود ذیل برجام را متوقف کند.

جمهوری اسلامی در این بیانیه که در اولین سالگرد خروج آمریکا از توافق هسته‌ای صادر شده به کشورهای باقی‌مانده در برجام ۶۰ روز فرصت داده برای اجرای تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی اقدام کنند.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران روز ۳۰ اردیبهشت اعلام کرد، در راستای اجرای ابلاغیه شورای عالی امنیت ملی، ظرفیت تولید غنی‌سازی اورانیوم ۳.۶۷ کشور با طراحی جدید به حدود چهار برابر افزایش یافت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد


تاکید رئیس‌جمهور بر حفظ ثبات پولی، تأمین نیازهای عمومی و تداوم خدمات اقتصادی کشور


نیکزاد: تنگه هرمز به حالت قبل بازنمی‌گردد


بازداشت عاملان تیراندازی به تجمعات در میدان آزادی کرمان