جرمی کوربین خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در انگلیس شد

جمعه 3 خرداد 1398
16:38
جرمی کوربین خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در انگلیس شد
رهبر حرب کارگر انگلیس خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام به منظور تعیین آینده سیاسی این کشور شد.

العالم _ اروپا

در پی اعلام استعفای ترزا می نخست‌وزیر انگلیس، «جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر این کشور به رهبر آینده حزب محافظه‌کار که در حال حاضر اکثریت پارلمان را در اختیار دارد توصیه کرد تن به انتخابات زودهنگام دهد.

جرمی کوربین روز جمعه در بیانیه‌ای تصریح کرد: «هر کسی که به عنوان رهبر آینده حزب محافظه‌کار انتخاب می‌شود باید از طریق برگزاری انتخابات زودهنگام به مردم اجاره دهد که در مورد آینده کشور تصمیم بگیرند.»

کوربین در مورد استعفای ترزا می نیز اظهار داشت: «وی اکنون واقعیتی را که همه مردم از ماه‌ها قبل می‌دانستند، پذیرفته است؛ اینکه نه او و نه حزب از هم گسیخته و ناهماهنگش دیگر قادر به اداره کشور نیستند.»

ترزا می امروز جمعه اعلام کرد روز هفتم ژوئن برابر با 17 خرداد رسماً از سمت خود کناره گیری می‌کند.

بریتانیایی ها در همه پرسی 2016 میلادی از خروج این کشور از اتحادیه اروپا حمایت کردند ولی دولت و پارلمان انگلیس هنوز نتوانسته اند به یک توافق نهایی برای خروج از اتحادیه اروپا دست یابند.

با گذشت حدود سه سال از برگزاری همه پرسی برگزیت در انگلیس هنوز مشخص نیست چه زمانی بریتانیا از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد. برگزیت به مهمترین و جدی ترین چالش سیاسی انگلیس پس از جنگ جهانی دوم تبدیل شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

مفتی جعفری لبنان: «توافق چارچوب» فاجعه‌ای ملی برای خدمت به اهداف صهیونیستی است


 توافق چارچوب؛ دولت لبنان اشغالگری را تایید کرده است


شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان غزه در حملات رژیم صهیونیستی


۴۲۴۷ شهید در حملات ۴ ماهه رژیم صهیونیستی به لبنان


۵ کشته براثر ۲ انفجار قلب سرزمین های اشغالی+ فیلم


هند ادعاهای پاکستان در مورد انفجار کراچی را رد کرد


موج گرمای مرگبار اروپا؛ فرانسه از ثبت هزار مرگ خبر داد


شبی که سیاستمداران لبنانی خودزنی کردند و نتانیاهو جشن گرفت


موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»


مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد