سازمان ملل: مسکو ملوانان اوکراینی را آزاد کند

يکشنبه 5 خرداد 1398
12:04
سازمان ملل: مسکو ملوانان اوکراینی را آزاد کند
دادگاه بین‌المللی قانون دریایی از روسیه خواست، هر چه سریعتر کشتی‌‌ها و ملوانان اوکراینی را آزاد کند.

العالم _ آمریکا

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، دادگاه بین‌المللی حقوق دریاها (ITLOS) دیروز (شنبه) اعلام کرد که24 ملوان اوکراینی که مقامات روسی آنها را بازداشت کرده‌اند باید هر چه زودتر آزاد شوند. «ولودیمیر زلینسکی» رئیس‌جمهور اوکراین هم گفت که مسکو می‌تواند (به این وسیله) آمادگی خود را برای پایان دادن به بحران میان دو کشور در زمینه شبه‌ جزیره کریمه اعلام کند.

روسیه این ملوانان و سه کشتی اوکراینی را نوامبر سال گذشته میلادی در حوالی شبه جزیره کریمه توقیف کرد.

«جین هیون پایک» قاضی دادگاه در شهر هامبورگ آلمان در این مورد گفت: «فدراسیون روسیه باید هر چه سریعتر برای آزادی ملوانان اوکراینی اقدام کند و به آنها اجازه دهد تا به اوکراین بازگردند.» این تصمیم با 19 رای موافق در برابر یک رای مخالف - رای روسیه- اتخاد شد.

این موضع‌گیری در شرایطی صورت می‌گیرد که روسیه پیشتر در جلسه استماع شرکت نکرده بود و اعلام کرده بود که دادگاه صلاحیت رسیدگی به این موضوع را ندارد. مسکو ملوانان را به نقض مرزهای دریایی خود متهم می‌کند.

سه کشتی نیروی دریایی اوکراین روز یکشنبه 25 نوامبر 2018 با عبور از مرز دریایی روسیه وارد آبهای منطقه‌ای روسیه شدند و بدون توجه به هشدارهای نیروهای امنیتی روسیه به مسیر خود ادامه دادند که در ادامه نیروهای روس مجبور به استفاده از سلاح‌ برای متوقف کردن این کشتی‌ها شدند که در تبادل آتش صورت گرفته سه نفر از نیروهای اوکراین اندکی زخمی می‌شوند.

نیروهای امنیتی روسیه در ادامه این سه کشتی را تا بندر کرچ کریمه هدایت کرده و آنها را توقیف‌ می‌کنند و این سه نظامی اوکراینی نیز تحت مراقبت‌های پزشکی قرار می‌گیرند. روسیه سپس پرونده‌ای جنایی با اتهامات نقض حریم مرزی این کشور توسط اوکراین به جریان انداخت.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم