اردن تجاوزات صهیونیست‌ها در مسجدالاقصی را محکوم کرد

يکشنبه 5 خرداد 1398
18:36
اردن تجاوزات صهیونیست‌ها در مسجدالاقصی را محکوم کرد
وزارت خارجه اردن امروز تجاوزات صهیونیست‌ها در مسجدالاقصی به خصوص ورود غیرقانونی شهرک‌نشینان به این مسجد را محکوم کرد.

العالم - اردن

«سفیان سلمان القضاة» سخنگوی رسمی وزارت خارجه و امور مهاجران اردن امروز (یکشنبه) تجاوزات صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی را محکوم کرد و خواستار توقف این تجاوزات شد.

القضاة بر ضرورت پایبندی رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم اشغالگر به تعهدات خود بر اساس قانون بین‌المللی و محترم شدن وضعیت حقوقی اماکن مقدس و احساسات روزه‌داران به خصوص در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، تأکید کرد.

طبق گزارش وبگاه «عمون» اردن، این مسئول اردنی همچنین خواستار توقف فوری تمامی اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها در مسجدالاقصی شد و گفت که رژیم صهیونیستی مسئول سلامت مسجدالاقصی و نمازگزاران حاضر در آن است.

رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که امروز یکشنبه نیز بیش از ۷۵ شهرک‌نشین صهیونیست به صورت غیرقانونی وارد مسجدالاقصی شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور |‌ عوارض تنگه هرمز


معاریو: نتانیاهو تقریبا تنها مانده است


عراقچی میزبان سفرای خارجی در تهران


پیروزی دیپلماسی؛حاصل هم‌افزایی بی‌نظیر میدان، خیابان و تدبیر مسئولان است + فیلم


همتی عازم روسیه شد


خطیب جمعه شاهرود: مذاکره‌کنندگان ایران مقتدرانه منافع ملت را درنظر دارند


هوش مصنوعی می‌تواند مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت را افزایش دهد


حماس: آمریکا با سکوت خود مشوق اقدامات دشمن اسرائیلی در غزه است


نبرد کریدورها؛ رقابت تازه برای تصاحب تجارت خزر


با وجود انتقادات شدید داخلی؛ نتانیاهو: در انتخابات آتی شرکت می‌کنم