طالبان در «منارجام» سیل خون به راه انداخت

پنج‌شنبه 9 خرداد 1398
13:15
طالبان در «منارجام» سیل خون به راه انداخت طالبان با حمله ای غافلگیرانه به چند پست بازرسی مستقر در «منار جام» ولایت غور، ۱۸ محافظ این بنای باستانی را کشت.

العالم ـ آسیا

«عبدالحی خطیبی»، سخنگوی استاندار غور گفت: از ۱۸ فرد کشته شده در این حمله، ۱۵ نفر از اعضای پلیس محلی و ۳ نفر از پلیس ملی بودند.

مقامات استان غور اعلام کردند طالبان تمامی ارتباطات مخابراتی این منطقه را قطع کرده و هر گونه دسترسی به این منطقه مسدود شده است.

«سید ضیاء حسینی» معاون پلیس استان غور به رسانه های محلی گفته است: طالبان چندین پست بازرسی در اطراف مناره را تصرف کرده است و ما مجبور به عقب‌نشینی شدیم زیرا مبادله بیشتر آتش در این منطقه ممکن بود به منار جام آسیب بیشتری برساند.

به گزارش ایرنا، «منار جام» از قدیمی ترین منارهای خشتی در افغانستان که در فهرست میراث فرهنگی یونسکو نیز ثبت شده است، به دلیل جاری شدن سیل، با تهدید تخریب مواجه است.

این بنای تاریخی که در روستای «جام» شهرستان شهرک استان غور واقع است، پس از «قطب منار» در دهلی نو، بلندترین مناره آجری جهان است.

باستان‎شناسان معتقدند که «قطب‌منار» که بلندی آن ۷۳ متر است، با الهام از منار جام غور در اوایل سده سیزدهم ساخته شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد


وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد