اعتراض رسمی ایران به توهین های کوبیاک

پنج‌شنبه 9 خرداد 1398
23:12
اعتراض رسمی ایران به توهین های کوبیاک سرپرست فدراسیون والیبال نسبت به اظهارات کوبیاک در فدراسیون جهانی دادخواست حقوقی مطرح کرد.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، با دستور افشین داوری، فدراسیون والیبال ایران اعتراض رسمی خود را نسبت به صحبت‌های کوبیاک بازیکن تیم ملی لهستان اعلام کرد و نامه رسمی فدراسیون بعد از بررسی‌های انجام گرفته، روز پنج‌شنبه به فدراسیون جهانی تقدیم شد. پس از انتشار این مصاحبه در اولین روز، فدراسیون والیبال در تماس با مسئولان فدراسیون جهانی خواهان برخورد با این موضوع شد و این درخواست به صورت رسمی روز پنج‌شنبه به مسئولان جهانی ابلاغ گردید.

فدراسیون والیبال ایران با ارسال نامه‌ای به فدراسیون جهانی و با ارائه اسناد و مدارک نسبت به صحبت‌های بازیکن تیم ملی لهستان اعتراض کرد و خواهان برخورد فدراسیون جهانی با صحبت‌های هنجارشکنانه و توهین آمیز کوبیاک شد.

بازیکن تیم ملی لهستان بعد از انتشار این صحبت‌ها در بیانیه‌ای اعلام کرد که “با توجه به حواشی ایجاد شده بعد از مصاحبه، من باید بگویم که حق دارم صحبت‌های خود را بیان کنم و وظیفه دارم که به اهانت و تهدیدهایی که مربوط به خانواده من است، جواب دهم که این اتفاق مقابل ایران رخ داد. این صحبت‌های من تنها مربوط به بازیکنان والیبال ایران و هواداران آن‌ها است و متاسفم که از این حرف‌ها سوءبرداشت شده است. شاید این صحبت‌ها را در موقعیت بدی مطرح کردم اما حالا می‌خواهم بگویم که من نگاهی جنون‌آمیز و متعصبانه ندارم و فردی نژادپرست نیستم اما نگاه من نسبت به بازیکنان و تماشاگران والیبال که به من توهین کردند، تغییر نمی‌کند.”

صفحه رسمی کوبیاک با توجه به اعتراض مردم ایران و همچنین مردم لهستان، در اینستاگرام مسدود شده و صحبت‌های این بازیکن لهستانی با خشم مردم کشور خودش نیز همراه شده است.

با این وجود، فدراسیون والیبال ایران برای پاسداشت ارزش و احترام مردم ایران، با استفاده از تمام ظرفیت‌های بین المللی و حقوقی خود این پرونده را پیگیری خواهد کرد.

در متن نامه سرپرست فدراسیون والیبال به کمیته حقوقی فدراسیون جهانی آمده است:

“این نامه برای دفاع از حقوق مردم ایران در میادین ورزشی ارسال می‌شود. بازیکن برجسته لهستان آقای کوبیاک مصاحبه‌ای انجام داده که خشم ایرانیان مهمان‌نواز را برانگیخته است. من در ابتدا سعی کردم برخورد منطقی با این موضوع داشته باشم و راجع به این موضوع، تحقیق کنم. ترجمه‌ی این مصاحبه را دریافت کردم و با یک نفر که به زبان لهستانی مسلط است، درباره متن اصلی صحبت کردم. بخشی از این بیانیه‌ی بهت‌آور این بازیکن، به ضمیمه‌ی این نامه ارسال می‌شود.

این مصاحبه به اندازه‌ای زشت و تجب‌برانگیز بوده که حتی مردم لهستان نیز به آن اعتراض کردند. این صحبت‌ها در جریان مصاحبه‌ای یک ساعته انجام شده و باعث شده مردم نیز از این صحبت‌ها انتقاد کنند و انتقادات به شکلی بوده که مردم، خواهان حذف این ویدئو از روی سایت منتشر‌کننده شده‌اند.

ما به دنبال ریشه‌یابی این موضوع هستیم و برای من تعجب‌آور است که چرا یک ورزشکار حرفه‌ای این چنین اقدامی انجام می‌دهد. من به عنوان رئیس فدراسیون والیبال وظیفه‌ی دفاع از حقوق بازیکنان را دارم و از طرف ایران این دادخواست حقوقی را تقدیم می‌کنم تا این موضوع در کمیته حقوقی فدراسیون جهانی مطرح شود. من وظیفه‌ی پاسداری از پرچم ایران را بر عهده دارم تا از این به بعد صحبت‌های خلاف واقع علیه مردم ایران مطرح نشود. شما می‌توانید بخشی از مصاحبه‌ی ملی‌پوش ما آقای پوریا فیاضی را در این مورد مشاهده کنید که چگونه در مورد کوبیاک صحبت کرده است (اسناد ضمیمه شد). بازیکنان ایرانی همواره به ایشان احترام گذاشتند.

من از طرف مردم ایران این دادخواست حقوقی را انتقال می‌دهم. مردم ما همیشه به بازیکنان خارجی احترام می‌گذارند و اگر یک نفر احساسات مردم ایران را جریحه دار کند، مسیر درستی را انتخاب نکرده و نباید مردم را به موضوعات غیرواقعی محکوم کند. به همین دلیل درخواست می‌کنم که این موضوع را به صورت کامل پیگیری کنید.”

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم