رژیم صهیونیستی حمله به نقاطی در سوریه را تایید کرد

يکشنبه 12 خرداد 1398
12:54
رژیم صهیونیستی حمله به نقاطی در سوریه را تایید کرد ارتش رژیم صهیونیستی تایید کرد جنگنده‌های این رژیم بامداد امروز چند نقطه در خاک سوریه را هدف حمله قرار داده‌اند.

العالم - سوریه

ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد نقاطی در داخل خاک سوریه را هدف حمله هوایی قرار داده است.

این رژیم ساعتی پیش از این حملات مدعی شده بود که دو راکت از خاک سوریه به سمت منطقه «جولان» اشغالی شلیک شده است.

در بخشی از بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی آمده است: «شب گذشته ۲ راکت از سوریه به سوی اسرائیل شلیک شد و یکی از آن‌ها در اراضی اسرائیلی فرود آمد. ما در پاسخ، چند هدف نظامی نیروهای مسلح سوریه را هدف قرار دادیم.»

تل‌آویو مدعی است در این حمله چند توپ، سامانه پدافندی و ایستگاه‌های اطلاعاتی و نظارتی را در نزدیکی مناطق «خان الشیخ» و شمال قنیطره هدف قرار داده است.

بامداد امروز تلویزیون سوریه اعلام کرد پدافند هوایی این کشور در حال مقابله با اهداف متخاصمی است که از سمت جولان شلیک شده‌اند.

رژیم صهیونیستی دوشنبه هفته گذشته نیز یک فروند موشک به منطقه «تل الشعار» استان قنیطره در جنوب غرب سوریه شلیک کرد که در جریان آن یک نظامی سوری کشته و یک تن دیگر زخمی شد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها


دادگاه نتانیاهو پس از ۱۷ ماه به پایان رسید


اردوغان: "اسرائیل" با کوچکترین چشم‌انداز صلح در منطقه مخالفت می‌کند


لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم