کمیسر حقوق بشر:

اسرائیل در حادثه «فجیره» دست داشت

دوشنبه 13 خرداد 1398
11:23
اسرائیل در حادثه «فجیره» دست داشت کمیسر کمیته بین‌المللی حقوق بشر در غرب آسیا (خاورمیانه) اعلام کرد، محل حادثه بندر فجیره تحت سلطه نظامی آمریکاست و رژیم صهیونیستی در انفجارهای بندر «فجیره» امارات دست داشت.

العالم - آسیا

«هیثم ابوسعید» کمیسر کمیته بین‌المللی حقوق بشر در غرب آسیا (خاورمیانه) اعلام کرد،‌ خاورمیانه شاهد تنش‌هایی است که با برگزاری کنفرانس‌های منطقه‌ای بدون حصول راه‌حل برای بحران‌ها بیشتر نیز می‌شود.

بر اساس گزارش وبگاه لبنانی «النشره»، ابوسعید در ادامه گفت: اسرائیل از طریق متحدانش در منطقه و جهان تلاش می‌کند حقایق را وارونه جلوه دهد و در انفجار کشتی‌های نفتی در الفجیره به صورت مستقیم دست داشت؛ این کشتی‌ها در بندرهایی در منطقه خلیج (فارس) قرار داشت که تحت تسلط کامل سامانه نظامی آمریکا قرار دارد بنابراین مسئولیت مستقیم این موضوع بر عهده آمریکاست نه هیچ طرف دیگری. اتهام‌زنی به ایران یا هر طرف دیگری (در ماجرای انفجارهای مذکور) در راستای اتهامات سیاسی است که در خاورمیانه به نتیجه‌ای نخواهد رسید.

بیست و دوم اردیبهشت ماه گذشته (1398) وزارت خارجه امارات اعلام کرد: «چهار فروند کشتی تجاری غیرنظامی از ملیت‌های مختلف، در نزدیکی آب‌های سرزمینی امارات در خلیج عمان، در ساحل شرقی نزدیک به امارت الفجیره و نزدیک به آب‌های منطقه‌ای و آب‌های اقتصادی امارات، هدف عملیات خرابکارانه قرار گرفت».

شورای همکاری خلیج فارس و تعدادی از کشورهای عربی با صدور بیانیه‌های جداگانه، حادثه برای چند کشتی در بندر فجیره امارات را محکوم کردند.

در آن زمان یک شرکت بیمه نروژی بدون ارائه هرگونه مستنداتی مدعی شده است «به احتمال خیلی زیاد»، ایران در حمله اخیر بندر «فجیره» نقش داشته است. شرکت بیمه نروژ در حالی چنین اتهاماتی را علیه ایران مطرح کرده است که برخی مقامات ایران ضمن محکوم کردن حادثه فجیره تأکید کره بودند که ایران هیچ نقشی در این حادثه ندارد

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی |محرومیت ۲۵ تیم فوتبال و ۲۵۶ بازیکن از هر تورنمنت جهانی؛ سکوت فیفا در قبال جنایت‌های ورزشی در غزه


پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست