افشاگری مجتهد درباره قطع برق جنوب عربستان

دوشنبه 13 خرداد 1398
16:24
افشاگری مجتهد درباره قطع برق جنوب عربستان مجتهد افشاگر خبرهای محرمانه‌ دربار پادشاه عربستان سعودی در آخرین افشاگری خود نوشت: در حالی که قطعی طولانی مدت برق منطقه جنوب عربستان در یکی از بیمارستان ها باعث شد, یکی از شهروندان جان خود را از دست دهد, برق لنگرگاهی که کشتی تفریحی ولیعهد عربستان در آن قرار داشت, حتی برای یک دقیقه هم قطع نشد.

العالم - عربستان سعودی

مجتهد در توئیتی اطلاعات تکان دهنده ای درباره مشکل قطع 15 ساعته برق در منطقه جنوبی عربستان خبر داد, رویدادی که باعث خشم گسترده مردم عربستان شد, به ویژه آنکه قطع برق شامل بیمارستان ها نیز شد و یک شهروند در بخش مراقبت های ویژه جان خود را از دست داد.

مجتهد در صفحه شخصی خود در پایگاه اجتماعی توئیتر نوشت: در حالی که بیمارستان هایی که برق آنها قطع شده است, ژنراتورهای ذخیره ندارند و برخی از بیماران در بخش مراقبت های ویژه جان خود را از دست داده اند و حال بیماران دیگر هم وخیم است, برق لنگرگاهی که کشتی تفریحی محمد بن سلمان ولیعهد عربستان در آن قرار دارد, حتی برای یک دقیقه هم قطع نشد. وی افزود: لنگرگاه الاحلام ژنراتورهای ذخیره دارد و حتی برای یک دقیقه هم برق این مکان قطع نشد و تفریح و سرگرمی گردشگران متوقف نگردید.

مردم عربستان از قطعی طولانی برق در منطقه جنوب این کشور که 15 ساعت به طول انجامید, اظهار نارضایتی کردند. مردم منطقه جنوبی خبر فوت یک شخص بر اثر قطعی برق در بیمارستان محمد بن ناصر در جازان (جیزان)، همچنین خبر استفاده از آمبولانس ها به بجای اتاق مراقبت های ویژه را دست به دست کردند.

به گزارش رسانه های محلی, ژنراتورهای برق در بیمارستان از کار افتاده بودند و اهالی این منطقه تحقیق درباره از کار افتادن این تجهیزات را خواستار شدند؛ اما وزارت بهداشت بخش جازان در بیانیه ای که آن را در صفحه خود در توئیتر منتشر کرد, مرگ این شخص در بیمارستان بر اثر قطعی برق را رد کرد و گفت: وی به مرگ طبیعی فوت کرده است.

وزارت انرژی و صنعت نیز در صفحه خود در توئیتر از اتصال مجدد برق برای 94 درصد از مشترکان خبر داد. این در حالی است که خالد الفالح وزیر انرژی به علت قطعی برق در منطقه جنوبی از مردم عذرخواهی کرد و گفت این مشکل بر اثر مشکل فنی ناگهانی به وجود آمد که در حال حاضر در حال اجرای برنامه فوق العاده برای مقابله با مشکلاتی هستیم که به این گونه قطعی ها انجامید.

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران


رهبر شهید انقلاب به عنوان «شهید شاخص سال» معرفی شد


دولت از تقویت نیرو‌های مسلح حمایت می‌کند


روسیه: تصمیم درباره غنی سازی تنها با ایران است


بقائی: اروپا باید از تجربه نازیسم عبرت بگیرد


تیم ملی به سفارت آمریکا رفت


شوک نفتی جنگ در خلیج فارس، روپیه هند را به پایین‌ترین سطح تاریخی رساند


روسیه: مسئله ایران فقط از مسیر دیپلماسی و توجه به منافع تهران ممکن است


عراقچی با وزیر کشور پاکستان دیدار کرد