میلیون ها پاکستانی نماز عید سعید فطر را اقامه کردند

چهارشنبه 15 خرداد 1398
10:39
میلیون ها پاکستانی نماز عید سعید فطر را اقامه کردند میلیون ها پاکستانی نماز عید سعید فطر را صبح امروز (چهارشنبه) در مساجد، اماکن مذهبی و فرهنگی، حوزه های علمیه و حسینیه ها به صورت گسترده و باشکوه اقامه کردند.

العالم - آسیا

مسلمانان پاکستانی در شهرهای مختلف این کشور از جمله اسلام آباد، کراچی، لاهور، کویته، پیشاور، راولپندی، حیدرآباد، اسکردو، گلگیت، پاراچنار و لارکانا به صورت پر شور در نماز عید سعید فطر شرکت کردند.

بزرگ ترین مراسم نماز عید سعید فطر این کشور با حضور ده ها هزار نفر در مسجد ˈفیصلˈ اسلام آباد و مسجد ˈشاهیˈ در لاهور مرکز ایالت پنجاب برگزار شد.

هموطنان ایرانی مقیم پاکستان نیز در شهرهای مختلف این کشور همراه و همدوش با براداران دینی خود نماز عید سعید فطر را در مسجد مجتمع مسکونی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد و خانه های فرهنگ ایران در شهرهای کراچی، لاهور، کویته و پیشاور برگزار کردند.

پاکستانی ها از چند روز باقی مانده به پایان ماه رمضان برای استقبال از عید سعید فطر و برگزاری جشن های گسترده مردمی آماده شده بودند.

وزارت کشور پاکستان نیز تعطیلات عید قربان را در این کشور چهار روز اعلام کرد.

《عارف علوی》 رییس جمهوری و 《عمران خان》 نخست وزیر پاکستان نیز در پیام هایی عید سعید فطر را به هموطنان خود و مسلمانان جهان تبریک گفتند.

رهبران دینی، گروه های اسلامی و احزاب مذهبی در آستانه فرا رسیدن عید فطر از مردم پاکستان خواستند تا با وحدت، برادری و یکپارچگی در روز عید سعید فطر؛ نمایشگر وحدت در برابر عناصر ضد اسلام و آنهایی باشند که با پاشیدن بذر نفاق و فتنه بین مسلمانان قصد سو استفاده و ضدیت با دین مبین اسلام را دارند.

عید سعید فطر به عنوان رویداد تاریخی در میان مسلمانان پاکستانی اعم از شیعه و سنی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

خیابان ها، اماکن عمومی و مذهبی و موسسات آموزشی و دولتی با فرا رسیدن عید سعید فطر در سراسر پاکستان آذین بندی شده و مسلمانان لباس های نو بر تن کرده و در مساجد مناطق محل سکونت خود گرد هم می آیند.

با اعلام تعطیلات رسمی در پاکستان، مردم به دید و بازدیدها و انجام سفرهای کوتاه به شهرها و روستاهای موطن خود می پردازند.

نیروهای ارتش، امنیتی و پلیس پاکستان نیز برای حفظ آرامش در این روزها و جلوگیری از هرگونه حادثه ای تدابیر امنیتی خاصی اندیشیده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


سفر هیئت مذاکره‌کننده حماس به قاهره برای ازسرگیری مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس


مشاور فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار مقابل دشمن ایستاده‌اند


آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم