دریادار سیاری: هیچ قدرتی اجازه نزدیکی به مرزهای آبی کشور را ندارد

چهارشنبه 15 خرداد 1398
18:12
دریادار سیاری: هیچ قدرتی اجازه نزدیکی به مرزهای آبی کشور را ندارد معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: به هیچ قدرتی اجازه نمی‌دهیم که به مرزهای آبی کشور ما نزدیک شود.

العالم - ایران / سیاسی

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در حاشیه مراسم نماز عید سعید فطر درباره مذاکره با آمریکا و تهدیدات آن‌ گفت: دیروز مقام معظم رهبری، جواب مقامات آمریکایی را داده اند، آمریکایی‌ها از این حرف‌ها زیاد می‌زنند و ما از آن‌هایی نیستیم که به سادگی فریب آمریکایی‌ها را بخوریم و با استفاده از هر ترفندی بخواهند ما را به مذاکره بکشانند و این طور القاء کنند که به فکر ما هستند.

وی تصریح کرد: چهل سال از انقلاب اسلامی گذشته است و ما بسیار خوب آن‌ها را می‌شناسیم و آزمایش کرده ایم. در موضوعات اخیر هم آن‌ها خودشان را نشان داده اند، ما اصلاً نیازی به مذاکره با آمریکا نداریم.

وی درباره حضور ناو‌های آمریکا در خلیج فارس و مانور تبلیغاتی آن‌ها تاکید کرد: ما در خلیج فارس و دریای عمان ترفند‌های آن‌ها را می‌شناسیم و خودشان می‌دانند که حضور آن‌ها در منطقه به غیر از ناامنی چیز دیگری ندارد، اینکه آن‌ها می‌گویند ناوهایشان را آورده اند چهل سال است که آن‌ها این را می‌گویند، اما هیچ گاه به مرز‌های ما نزدیک نشده اند و ما هم چنین اجازه‌ای به آن‌ها نمی‌دهیم.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ادامه داد: آمریکایی‌ها طبق قوانین بین المللی در آب‌های آزاد حضور دارند و ما نیز از سال ۸۶ به فرموده رهبری، در آب‌های آزاد دنیا حضور پیدا کرده ایم.

وی افزود: رهبری فرمودند، ما اهل تجاوز به هیچ کشوری نیستیم و طبق قوانین بین المللی در آب‌های آزاد حضور داریم، اما می‌گوییم به کسی اجازه نمی‌دهیم به مرز‌های آبی ما نزدیک شود.

وی با تبریک عید سعید فطر به همه مسلمانان گفت: عید فطر، عید بندگی است پس از یک ماه عبادت و بندگی خدا، امروز به شکرگزاری این ماه مبارک در نماز عید فطر حاضر شده‌ایم.

سیاری تاکید کرد: مشتاقان پس از یک ماه در روز عید در این مکان حضور پیدا کردند که این نماز و مراسم با حضور مقام معظم رهبری یک ویژگی دیگر و حال و هوای خاصی دارد.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه صهیونیستی: ایران ۸۵۰ موشک شلیک کرد/ پرتاب ۴۰۰ موشک خوشه ای از آغاز جنگ


وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی مورد هدف قرار گرفت


اجرای موج 64 عملیات وعده صادق 4؛ زندگی در پناهگاه، حال و روز این روزهای صهیونیست ها


آتش‌سوزی در یک پالایشگاه کویت


بدون ایران، جام جهانی دیگر نماد دوستی و صلح نخواهد بود


پوتین شهادت علی لاریجانی را به رهبر جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفت


رسانه صهیونیستی ترامپ را رسوا کرد: حمله به تأسیسات گازی ایران با هماهنگی آمریکا انجام شد


عراقچی: مردم آمریکا باید نتانیاهو را مسئول مالیات اسرائیل‌محور هنگفت خود بدانند


انتقاد وزیر خارجه ایران از سکوت و انفعال رئیس جمهور فرانسه


واکنش سخنگوی وزارت خارجه ایران به استعفا مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا


پربیننده ترین خبرها