وال‌استریت ژورنال: نگرانی مقام آمریکایی؛ آیا می‌توانیم با شلیک یکصد موشک بالستیک ایرانی مقابله کنیم؟

پنج‌شنبه 16 خرداد 1398
17:39
وال‌استریت ژورنال: نگرانی مقام آمریکایی؛ آیا می‌توانیم با شلیک یکصد موشک بالستیک ایرانی مقابله کنیم؟ یک روزنامه آمریکایی در گزارشی که به تنش‌های اخیر بین ایران و آمریکا در منطقه اختصاص دارد، صراحتا از نگرانی برخی مقامات آمریکایی از مواجهه با توان‌مندی موشکی ایران خبر داده است.

العالم - آمریکا

«اگر مجبور باشیم، آماده‌ایم که اکنون وارد عمل شویم اما نگرانی‌های بسیاری وجود دارد. آیا ما در جایگاهی هستیم که با شلیک یکصد موشک بالستیک در هشت نقطه مواجه شویم؟» این جملات، بخش پایانی یک گزارش روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال است که آن را به نقل از یک مقام آمریکایی که نامی از او برده نشده نوشته است.

گزارش وال‌استریت ژورنال، به افزایش اخیر تنش‌ها بین ایران و آمریکا در منطقه خلیج فارس اختصاص دارد. در جملاتی که در بالا خواندید، یک مقام آمریکایی نسبت به توان‌مندی نیروهای آمریکایی برای مقابله با موج موشک‌های ایرانی در صورت آغاز یک درگیری نظامی در منطقه ابراز نگرانی کرده است. نکته جالب آنکه وال‌استریت ژورنال دقیقا با همین جملات به گزارش خود پایان داده است.

در گزارش مذکور، وال‌استریت ژورنال ادعاهایی را در خصوص جزئیات تنش‌ها بین ایران و آمریکا در منطقه خلیج فارس منتشر کرده که نمی‌توان آنها را مستقلا تائید کرد. بر اساس یکی از این ادعاها، آمریکایی‌ها برای مدت دو هفته در ماه مه مراقب دو شناور ایرانی بوده‌اند که موشک بر روی آنها قرار گرفته بود. در ادامه، روزنامه مزبور ادعا می‌کند که دو شناور پس از مدتی به یکی از بنادر ایران بازگشته و موشک‌ها را تخلیه کرده‌اند. نکته دیگر که در بخشی دیگر از گزارش به آن اشاره شده این است که نیروهای ایرانی مستقر در این دو شناور آگاه بوده‌اند که تحت مراقبت نیروهای آمریکایی هستند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که برخی مقامات آمریکایی می‌گویند که اگر چه خطرات از سوی ایران تاحدودی کاهش یافته اما همچنان خطر باقی‌ست. برخی از آنها این نظر را دارند که اقدامات ایران ذاتا دفاعی بوده و چرا که مقامات ایرانی به این باور رسیده بودند که آمریکا در حال طراحی یک حمله است.

وال‌استریت ژورنال با اشاره به افزایش نیروهای آمریکایی در منطقه به نقل از یک مقام نظامی آمریکا می‌نویسد: «ما داریم تمهیدات لازم را می‌اندیشیم اما این جایی نیست که ما بخواهیم آنجا باشیم.»

اما نکته قابل تامل دیگری که در گزارش فوق‌الذکر به آن اشاره شده، نگرانی کشورهای حاشیه خلیج فارس اط احتمال یک درگیری در منطقه است. وال‌استریت ژورنال می‌نویسد که مقامات کشورهای حاشیه خلیج فارس از واشنگتن خواسته‌اند که از درگیری عقب بکشد.

این روزنامه آمریکایی به نقل از یک مقام یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس که باز هم نامی از او نبرده نوشته است: «ما در حال تشویق کاهش تنش هستیم. هیچ‌کس جنگ نمی‌خواهد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند خیرات برای حل مشکل گرسنگی است


غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با مسیرهای موازی تضمین نمی‌شود


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای ازبکستانی


در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


قرارگاه‌ خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان


پیامی که از نبودن یک قاب مشترک در تفاهمنامه ایران و آمریکا مخابره شد


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد