راز انفجارهای پی در پی در "رقه" سوریه

دوشنبه 20 خرداد 1398
10:33
راز انفجارهای پی در پی در هر چند هیچ گروهی مسئولیت انفجارهای پی در پی ضد شبه نظامیان قسد – وابسته به آمریکا - را به عهده نگرفته است، اما برخی از بزرگان عشایر رقه، خود فرماندهان قسد را به دست داشتن در این انفجارها متهم می کنند.

العالم _ سوریه

بر پایه این گزارش، هدف از این انفجارها که به دستور آمریکا انجام می شود بزرگنمایی حضور عناصر گروه تروریستی داعش در منطقه برای توجیه ادامه ی حضور نیروهای آمریکایی در مناطق شرق فرات است.

به گزارش خبرنگار اسپوتنیک در رقه، شب گذشته یک گروه ناشناس با بمب گذاری در مسیر گشتی شبه نظامیان قسد - هنگام عبور از نزدیکی زندان مرکزی در جاده ی رقه – حسکه، این گشتی را هدف قرار دادند و 16 شبه نظامی قسد کشته یا زخمی شدند.

دو انفجار شدید دیگر در دوم ماه میلادی جاری شهر رقه را به لرزه در آورد که منجر به کشته شدن یک فرمانده ارشد قسد و 15 شبه نظامی دیگر شد.

در نوزدهم ماه گذشته میلادی نیز 3 انفجار در رقه به وقوع پیوست که منجر به کشته وزخمی شدن حدود 30 نفر شد. دو انفجار از آن سه، دو گشتی قسد را هدف قرار داد و منجر به کشته وزخمی شدن همه افراد گشتی ها شد. انفجار سوم اما گروهی از مردم عادی را هدف قرار داد وشماری از آن ها را کشته و زخمی کرد.

چند روز قبل از این انفجارها، 2 انفجار بزرگ دیگر در رقه رخ داد؛ یکی از آن دو یک مرکز پلیس وابسته به شبه نظامیان قسد را هدف قرار داد ودومی نیز در نزدیکی شرکت برق رقه رخ داد. این دو انفجار نیز منجر به کشته وزخمی شدن حدود35 نفر از عناصر قسد ومردم عادی شد.

0% ...

آخرین اخبار

تانکرترکرز: تولید و ذخیره سازی نفت ایران متوقف نمی‌شود


محاصره دریایی ناوگان پایداری توسط صهیونیست‌ها


جدیدترین ویدئو لگویی منتشر شده از وضعیت مردم آمریکا


انجام ۱۱ عملیات حزب الله لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی


عبور قیمت بنزین در آمریکا از ۶ دلار در هر گالن


معاون سیاسی سپاه:تردد در تنگه هرمز فقط با اجازه ایران انجام خواهد شد


عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد