«ترامپ تهدیدی برای موجودیت آمریکا»؛ شعار تبلیغاتی بایدن خواهد بود

سه شنبه 21 خرداد 1398
21:48
«ترامپ تهدیدی برای موجودیت آمریکا»؛ شعار تبلیغاتی بایدن خواهد بود معاون رئیس جمهور سابق آمریکا در کارزار تبلیغات انتخاباتی خود تلاش دارد با شعار «ترامپ تهدیدی برای موجودیت آمریکا» فعالیت‌های خود را به پیش ببرد.

العالم - آمریکا

«جو بایدن» معاون رئیس جمهور سابق آمریکا در تلاش است با توجه به ارتباطی که با باراک اوباما داشته و با توجه به شانس وی برای شکست دادن «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در انتخابات آتی، فعالیت‌های کارزار تبلیغاتی خود را سازماندهی کند.

بر اساس گزارش شبکه سی‌بی‌اس، بایدن قصد دارد در شعارهای تبلیغاتی خود ترامپ را به عنوان «تهدیدی موجودیتی» برای شایستگی، جایگاه بین‌المللی و دموکراسی آمریکا توصیف کند.

هم بایدن و هم ترامپ قصد دارند به زودی راهی ایالت آیوا شوند تا در تجمع حامیان خود حضور یابند.

بایدن قصد دارد تفاوت‌های خود با ترامپ را درباره چندین موضوع کلیدی از جمله تغییرات آب‌وهوایی، تعرفه‌ها و بازگرداندن ارزش‌های آمریکا برجسته کند.

معاون اوباما در سخنرانی‌ خود به «خُرد شدن» کشاورزان آمریکایی به دلیل جنگ تجاری با چین اشاره خواهد کرد و اینکه ترامپ هیچگونه درکی از مردم عادی آمریکا ندارد.

«سارا سندرز» سخنگوی کاخ سفید صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات بایدن، آنها را «واقعا خنده‌دار» توصیف کرده است.

وی گفت که سیاست اوباما و بایدن در قبال ایران، کره‌شمالی و چین چیزهای زیادی دارد که بایدن باید درباره آنها توضیح دهد.

ترامپ پیشتر نیز گفته که فکر نمی‌کند بایدن تهدیدی برای انتخاب مجددش در انتخابات 2020 باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس


زمان تکمیل کابینه عراق اعلام شد


گردهمایی وزرای خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره برای بحث درباره ثبات منطقه‌ای و پیگیری توافق ایران و آمریکا


ونس: پیشرفت بزرگی در رابطه با ایران انجام شده است


دیدار نخست‌وزیر پاکستان با قالیباف


برگزاری نشست سه جانبه ایران، آمریکا و قطر


گرافیک | هلاکت ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان


شهادت ۹ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه


رونق دوباره تجارت دریایی ایران در خلیج فارس


جزییات روند آزادسازی پول‌های بلوکه شده/ تکذیب خرید کالاهای آمریکایی