واکنش ماکرون به خشک شدن نهال اهدایی اش به ترامپ

چهارشنبه 22 خرداد 1398
11:25
واکنش ماکرون به خشک شدن نهال اهدایی اش به ترامپ به دنبال خشک شدن نهال اهدایی پاریس به کاخ سفید، رئیس جمهور فرانسه گفت، خشک شدن نهالی که برای ترامپ فرستاده، موضوع مهمی نیست و نباید به‌عنوان نماد روابط دو کشور قلمداد شود.

العالم _ اروپا

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با کم اهمیت شمردن خشک شدن نهال بلوطی که سال گذشته به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اهداء کرده بود، اعلام کرد نهال دیگری به واشنگتن ارسال می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ماکرون روز سه‌شنبه در حاشیه نشست سازمان جهانی کارگر در «ژنو» سوئیس گفت: «برایش (ترامپ) درخت دیگری می‌فرستیم. این که یک تراژدی نیست. وقتی چیزی وجود ندارد در آن به‌دنبال نماد نگردید، کاشتن آن با یک‌دیگر، نماد بود».

وی افزود: «مشخص شد که این درخت بلوط به‌خاطر تدابیر بهداشتی در آمریکا وارد قرنطینه شد و درخت بیچاره دوام نیاورد. من درخت بلوط دیگری می‌فرستم زیرا فکر می‌کنم نیروی دریایی آمریکا و دوستی بین مردم ما با هدف آزادی، ارزشش را دارد».

ماه آوریل ۲۰۱۸ (اردیبهشت ۱۳۹۷) ماکرون در دیداری رسمی با ترامپ، برای نشان دادن نزدیکی روابط میان دو کشور یک نهال بلوط به کاخ سفید هدیه داد.

رؤسای جمهور دو کشور در کنار همسران خود و در مقابل خبرنگارانی از سراسر جهان، این نهال را که از جنگلی در فرانسه که دو هزار تفنگدار دریایی آمریکا در حین جنگ جهانی اول کشته شده بودند، به آمریکا آورده شده بود، به‌عنوان نماد دوستی در باغ کاخ سفید کاشتند.

این نهال پس از کاشته‌شدن نمادین از درون خاک بیرون کشیده شد و به‌خاطر نگرانی از این‌که نهال حامل بیماری انگلی گیاهی باشد به قرنطینه فرستاده شد تا از شیوع احتمالی بیماری به سایر درختان محوطه کاخ سفید جلوگیری شود.

مقامات آمریکایی روز یک‌شنبه اعلام کردند این نهال از بین‌ رفته است. این خبر بازتاب‌های زیادی در فضای مجازی داشت و بسیاری آن را به‌عنوان نمادی از به تیرگی گراییدن روابط دو کشور دانستند.

ماکرون بر سر یک‌جانبه‌گرایی دولت آمریکا در قبال مسائل تجاری، تغییرات اقلیمی و توافق هسته‌ای با ایران، با ترامپ دچار مشکل شده‌ است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره