آمریکا برای سودان نماینده ویژه تعیین کرد

چهارشنبه 22 خرداد 1398
23:03
آمریکا برای سودان نماینده ویژه تعیین کرد دولت آمریکا روز چهارشنبه یک دیپلمات را به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور این کشور در امور سودان تعیین کرد.

العالم - آفریقا

دولت آمریکا روز چهارشنبه «دونالد بوث» را به عنوان نماینده رئیس‌جمهور این کشور در امور سودان تعیین کرد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت هدف از معرفی بوث برای این سمت، یافتن راه حل مسالمت‌آمیز سیاسی برای بحران سوادن است.

بوث قبلاً سفیر آمریکا در لیبی، زامبیا و اتیوپی بوده است.

این انتصاب در شرایطی صورت گرفته که منابع سودانی چهارشنبه از بازداشت ۶۸ نفر از افسران متهم به تلاش برای انجام کودتا در این کشور خبر دادند.

منابع مذکور با بیان اینکه بازجویی از ۶۸ افسر بازداشت شده در رابطه با «کودتای نافرجام» در سودان در جریان است، تاکید کردند که تلاش برای کودتا علیه شورای نظامی انتقالی، کار افسران وفادار به «عمر حسن بشیر» رئیس جمهور برکنار شده این کشور بوده است.

معترضان سودانی که خواهان انتقال کامل قدرت از سوی شورای انتقالی به غیرنظامیان هستند به تازگی در اعتراض به سرکوب خونین تظاهرکنندگان در پایتخت و چند شهر دیگر، شهروندان در سراسر کشور را به نافرمانی مدنی و اعتصاب عمومی فراخوانده بودند.

درگیری‌های ناشی از برخورد نظامیان با معترضان در نخستین روز از جنبش نافرمانی مدنی که از یکشنبه گذشته آغاز شده بود، دست‌کم چهار کشته برجای گذاشت.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ضمن محکوم کردن خشونت‌ها در سودان از نظامیان حاکم و نیز جنبش اعتراضی در این کشور خواست برای یافتن راه حلی سیاسی برای بحران موجود با یکدیگر تعامل کنند.

اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد شامگاه سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای خواستار پایان یافتن فوری خشونت‌ها بر ضد غیر نظامیان در سودان شدند و بر اهمیت احترام به حقوق بشر در این کشور تاکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد


متجاوزان هیچ ارزشی برای حقوق بین‌الملل قائل نیستند


تأکید عربستان بر اجرای کامل معاهده «ان پی تی» و توقف درگیری‌ها در غزه


خدمات شهید لاریجانی تا سال‌ها الگوی درخشان برای کارگزاران ایران اسلامی خواهد بود


حمله موشکی از جنوب لبنان به سمت منطقه الجلیل


ترامپ در حال تحقیق درباره عقب‌نشینی مقابل ایران است


جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند