ظریف: دیدار آبه با رهبری دوستانه و مفید بود

پنج‌شنبه 23 خرداد 1398
14:47
ظریف: دیدار آبه با رهبری دوستانه و مفید بود وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با «دوستانه و مفید» توصیف کردن دیدار نخست‌وزیر ژاپن با مقام معظم رهبری، گفت که دلیل تمام تنش‌ها، جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران است.

العالم - ایران / سیاسی

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار امروز (پنجشنبه) «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن با رهبر معظم انقلاب اسلامی را «مثمر ثمر، دوستانه و مفید» توصیف کرد.

ظریف در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «بعد از سفر تاریخی آبه شینزو نخست‌وزیر ژاپن (به ایران) مذاکرات مثمر ثمری با کُنو تارو وزیر خارجه این کشور انجام شد».

وی با به اشتراک‌گذاری تصاویری از دیدار آبه با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، توضیح داد که گفت‌وگوها در این دیدار، «مبسوط، دوستانه و مفید» بود.

وزیر خارجه ایران در پایان با انتقاد از رویکرد آمریکا در قبال ایران و توافق هسته‌ای افزود: «دلیل تنش‌ها (در منطقه) مشخص است؛ نقض برجام توسط آمریکا و اعمال جنگ اقتصادی بر مردم ایران».

فاس

0% ...

آخرین اخبار

اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له


وزارت خارجه قطر: تلاش‌ها برای کاهش تنش در منطقه در جریان است


رویترز: ذخایر موشک‌های آمریکا پس از جنگ ایران تقریباً تمام شد


حمله پهپادی یمن به فرودگاه نجران عربستان


عزاداری اربعینی دانشجویان در جوار محل شهادت رهبر شهید