دولت بلژیک مجوزهای صادرات سلاح‌ به عربستان را لغو کرد

جمعه 24 خرداد 1398
19:35
دولت بلژیک مجوزهای صادرات سلاح‌ به عربستان را لغو کرد هیأت دولت بلژیک مجوزهای صادرات سلاح‌های ساخت این کشور به عربستان سعودی را لغو کرد.

العالم - اروپا

دولت بلژیک اعلام کرد که مجوز صادرات تسلیحات نظامی به عربستان سعودی را که رهبری ائتلاف حمله به یمن را برعهده دارد، لغو می‌کند.

به گزارش شبکه الجزیره، شواری وزیران بلژیک جمعه (۲۴ خرداد) اعلام کرد که این کشور با لغو مجوزهای فروش سلاح به ریاض موافقت کرده است و از این به بعد تسلیحات ساخت بلژیک به عربستان سعودی فروخته نخواهد شد.

اعتراض‌ها به فروش سلاح‌های ساخت بلژیک به عربستان سعودی بعد از آن شدت گرفتند گزارش‌های بین‌المللی و داخلی در بلژیک در باره استفاده ائتلاف سعودی از این سلاح‌ها علیه غیرنظامیان در یمن منتشر شد. این اعتراض‌ها بیشتر از سوی گروه‌های حقوق‌بشری و ضد جنگ آغاز شد و به دولت بلژیک رسید.

0% ...

آخرین اخبار

ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله