یوروپل: داعش به دنبال به کارگیری زنان در حملات تروریستی است

شنبه 25 خرداد 1398
18:07
یوروپل: داعش به دنبال به کارگیری زنان در حملات تروریستی است تحقیقات یک نهاد اروپایی نشان می‌دهد که داعش از زمان شکست در سوریه به جذب زنان روی آورده و شمار زنان عضو این گروه تروریستی رو به افزایش است.

العالم - اروپا

از زمان افول داعش در سوریه، این گروه تروریستی زنان را برای اقدامات تروریستی خود به ویژه در زمینه طراحی و تدارک حملات در کشورهای غربی تقویت کرده است.

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، تحقیقات پلیس اروپایی (پوروپل) هشدار داده که شمار زنان تروریستی عضو این گروه افزایش خواهد یافت. طبق آمار این موسسه در سالهای گذشته ۱۵ درصد از افرادی که در اتحادیه اروپا به حمایت از داعش متهم شده‌اند، زنان هستند که افزایش قابل ملاحظه‌ای را نشان می‌دهد.

«کاترین د بوله» رئیس یوروپل در ارائه تحقیقات در هلند در این زمینه گفت: «داعش از زنان هم در مناطقی که جنگ در آنها بوده است و هم در غرب چشم نخواهند پوشید.» داعش می‌کوشد تا حضور زنان را به عنوان مسئولیت اخلاقی آنان معرفی کند.

داعش ایده ایجاد حکومت را دنبال می‌کند و به منظور تحقق این هدف هم زنان را همچنان مدنظر دارد و می‌خواهد علاوه بر جهاد، از آنها هم در شبکه‌های اجتماعی، خدمات درمانی و آموزشی هم استفاده کند. این تحقیقات نشان می‌دهد که داعش تفاوت چشمگیری با شبه نظامیان طالبان در افغانستان و یا بوکوحرام در آفریقا دارد.

در این تحقیق به اینکه چرا زنان غربی به این گروه تروریستی پیوسته‌اند اشاره نشده است و اتحادیه اروپا هم تمایل ندارد که به این موضوع که با زنانی که از سوریه و عراق به اروپا باز می‌گردند چه رفتاری خواهد داشت اشاره کند. رئیس یوروپل می‌گوید که این مسایل باید به صورت جداگانه درباره هر فرد مورد بررسی قرار گیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عصبانیت ترامپ از مصوبه سنای آمریکا درباره توقف جنگ علیه ایران


قالیباف رهسپار باکو شد


حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند