هند تعرفه 28 کالای آمریکایی را افزایش می‌دهد

يکشنبه 26 خرداد 1398
11:51
هند تعرفه 28 کالای آمریکایی را افزایش می‌دهد دولت هند اعلام کرد در واکنش به اقدام آمریکا در خروج از یکی از مهم‌ترین پیمان‌های داد و ستد میان دو طرف، تعرفه 28 کالای وارداتی از این کشور را افزایش می‌دهد.

العالم- آسیا

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، از جمله کالاها و فرآورده‌هایی که مشمول تعرفه‌های جدید می‌شوند بادام، سیب و گردو هستند و تعرفه‌های تازه نیز از ۱۶ ژوئن (۲۶ خرداد) اجرایی می‌شوند.
حدود دو هفته پیش ترامپ اعلام کرد مزایای بازرگانی در نظر گرفته‌شده برای هند، در «سیستم عمومی اولویت‌ها» یا «جی‌اس‌پی» را بر می‌چیند. قانونی که اجازه می‌داد تا سقف ۵.۶ میلیارد صادرات به آمریکا از معافیت مالیاتی برخوردار شود و هند بیشتر از دیگر کشورها از آن بهره می‌برد.
دهلی نو در همان زمان به انتقاد از این اقدام پرداخت و اعلام کرد از «منافع ملی خود دفاع می‌کند.
داد و ستد بین هند و آمریکا در سال ۲۰۱۸ در حدود ۱۴۲ میلیارد دلار بود.
قرار است نارندرا مودی -- نخست‌وزیر هند -- و دونالد ترامپ در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ در ژاپن دیدار کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ضربه پیش‌دستانه وزارت اطلاعات به مزدوران دشمن در سه استان


پیکر وزیر دفاع شهید در بهشت زهرا آرام گرفت + فیلم


سخنگوی نیروهای مسلح: کشورهای منطقه به قدرت پوشالی آمریکا اعتماد نکنند


حملات پهپادی ایران به یگان‌ها و مراکز اطلاعاتی و سایبری رژیم صهیونیستی


بقائی: آمریکا، بازیگری یاغی و تهدیدی برای صلح جهانی است


شوک بحران انرژی به شرکت‌های بین‌المللی هواپیمایی


اخطار قرارگاه خاتم الانبیا به آمریکا درمورد حمله به زیرساخت های انرژی کشورمان


لوکاشنکو: حمله کنندگان به ایران به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند


تقدیر گردان‌های القسام از حملات ایران به اراضی اشغالی در روز جهانی قدس


آئین روز جهانی قدس در دانمارک برگزار شد