اردوغان:

سامانه «اس- 400» به زودی وارد ترکیه می‌شود

يکشنبه 26 خرداد 1398
17:01
سامانه «اس- 400» به زودی وارد ترکیه می‌شود رئیس جمهور ترکیه ابراز امیدواری کرده تا سامانه دفاع موشکی« اس-400« نیمه اول جولای (تیر) وارد کشورش شود.

العالم - ترکیه

رئیس جمهور ترکیه ابراز امیدواری کرده تا سامانه دفاع موشکی«اس-400» ساخت روسیه نیمه اول جولای (تیر) وارد کشورش شود.

به نوشته «خبرگزاری فرانسه» «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه یکشنبه در گفت‌و‌گو با شبکه خبری «سی‌ان‌ان ترک» اظهار داشت :«معتقدم سامانه دفاع موشکی اس-400 نیمه اول ماه جولای (تیر) وارد ترکیه خواهد شد.»

اردوغان در ادامه این گفت‌وگو اظهار داشت که مسئولان این برنامه در حال پیگیری این موضوع هستند.

اس-400، جزء پیشرفته‌ترین سامانه‌ها در نوع خود است که توانایی حمل و شلیک سه نوع موشک مختلف را دارد و می‌تواند اهداف متنوعی از قبیل موشک‌های بالستیک، کروز و جنگنده‌های رادارگریز را هدف قرار دهد. شبکه راداری و شناسایی این سامانه می‌تواند هم‌زمان 300 هدف را شناسایی کند. سقف ارتفاع پوشش هوایی این سامانه، 27 کیلومتر است.


بر اساس این گزارش، توافق آنکارا با مسکو در این زمینه به منبع اصلی تنش میان ترکیه و آمریکا مبدل شده و خطر تحریم این کشور از سوی واشنگتن را در بر دارد.

واشنگتن از آنکارا خواسته تا به جای اس-400 موشک‌های «پاتریوت» ساخت این کشور را خریداری کند و هشدار داده که ترکیه ممکن است با تحریم‌های تحت «قانون کاتسا» مواجه شود. آنکارا نیز در مقابل از آماده بودن خود برای مواجهه با تحریم‌های احتمالی آمریکا خبر داده است.

آمریکا، ترکیه را در زمینه لغو فروش جنگنده‌های «اف-35» نیز تهدید کرده ، اما رسانه‌های ترکیه‌ای از جایگزین‌ها در این زمینه خبر دادند.

اردوغان حین بازگشت از نشست تاجیکستان به خبرنگاران در این زمینه گفت که موضوع اس-400 تمام شده و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

روابط‌عمومی سپاه: حمله پهپادی به عربستان ارتباطی به ایران ندارد


بیانیه مهم سپاه درباره احتمال مرگ نتانیاهو


قالیباف خطاب به تجزیه طلبان: کزین آمدنتان پشیمان کنم


مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم