آلمان خواستار تحقیق درباره مرگ مرسی شد

چهارشنبه 29 خرداد 1398
06:52
آلمان خواستار تحقیق درباره مرگ مرسی شد پارلمان آلمان ضمن انتقاد از عملکرد دستگاه قضایی مصر در پرونده مرگ محمد مرسی، خواستار انجام تحقیقات جامع در این پرونده شد.

العالم - اروپا

معاون رئیس پارلمان آلمان در واکنش به مرگ «محمد مرسی»، رئیس‌جمهور سابق مصر خواستار اجرای تحقیقات شفاف و جامع در قضیه مرگ وی شد.

به گزارش شبکه الجزیره، «کلاودیا روس» شامگاه سه‌شنبه (۲۸ خرداد) بعد از آنکه مرسی دیروز حین دفاع از خود در دادگاه مصر به کما رفت و فورت کرد، گفت: «ما خواهان تحقیقات سالم، جامع و سفاف در دلایل وفات رئیس جمهور فقید مصر محمد مرسی هستیم».

خانم روس همچنین از عمکرد دستگاه قضاء مصر انتقاد کرد و گفت که «دستگاه قضایی مصر به مضحکه‌ای سیاسی برای دولت عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر تبدیل شده است».

معاون رئیس پارلمان آلمان همچنین از جامعه جهانی خواست در مورد شرایط غیر انسانی در زندان‌های مصر تحقیقات جامعی انجام دهد.

«محمد مرسی عیسی العیاط» مشهور به محمد مُرسی، آگوست ۱۹۵۱ میلادی در روستای العدوه در استان الشرقیه به دنیا آمد. او پنجمین رئیس‌جمهور مصر و اولین رئیس جمهور پس از انقلاب ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ و اولین رئیس جمهور منتخب تاریخ مصر لقب گرفته است.

محمد مرسی بعد از یک سال در ریاست جمهوری، در سال ۲۰۱۳ و در اقدامی که طرفدارانش آن را کودتا علیه دولت منتخب می‌خوانند، توسط ژنرال «عبدالفتاح السیسی»، وزیر دفاع وقت و رئیس‌جمهور کنونی مصر برکنار و روانه زندان شد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد