تلفات سنگین شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در جنوب عربستان

چهارشنبه 29 خرداد 1398
23:22
تلفات سنگین شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در جنوب عربستان
منابع امنیتی یمن از کشته و زخمی شدن ۲۹ نفر از شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در عملیات تک‌تیراندازان در محورهای نجران و جازان خبر دادند.

العالم - یمن

یگان تک‌تیرانداز ارتش یمن و انصارالله دیروز (سه‌شنبه) عملیات گسترده‌ای را در نجران و جازان در جنوب عربستان انجام دادند.

یک منبع امنیتی یمن گفت در عملیات تک‌تیراندازان یمن در مناطق مذکور طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹ نفر کشته و یا زخمی شدند.

یگان‎ تک تیرانداز که از دقت بالایی در عملیات هدف‎گیری برخوردار است، از جمله یگان‎های موفق ارتش یمن و انصارالله در مقابله با مزدوران و شبه نظامیان ائتلاف سعودی به شمار می‌رود.

عملیات‎های تک تیراندازان یمن در جبهه‌های داخلی و مرزی این کشور از ابتدای سال جدید میلادی افزایش پیدا کرده است و تاکنون ده‎ها نفر از نظامیان ارتش عربستان و شبه نظامیان ائتلاف سعودی کشته شده اند.

عربستان سعودی به همراه متحدان خود حمله نظامی و محاصره همه جانبه یمن را در تاریخ ششم فروردین ۱۳۹۴ به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن به قدرت و همچنین خلع سلاح انصارالله یمن آغاز کرد، اما پس از گذشت پنج سال و بروز فاجعه انسانی در یمن به هیچ یک از اهداف اعلامی خود نرسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر