تلفات سنگین شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در جنوب عربستان

چهارشنبه 29 خرداد 1398
23:22
تلفات سنگین شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در جنوب عربستان
منابع امنیتی یمن از کشته و زخمی شدن ۲۹ نفر از شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در عملیات تک‌تیراندازان در محورهای نجران و جازان خبر دادند.

العالم - یمن

یگان تک‌تیرانداز ارتش یمن و انصارالله دیروز (سه‌شنبه) عملیات گسترده‌ای را در نجران و جازان در جنوب عربستان انجام دادند.

یک منبع امنیتی یمن گفت در عملیات تک‌تیراندازان یمن در مناطق مذکور طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹ نفر کشته و یا زخمی شدند.

یگان‎ تک تیرانداز که از دقت بالایی در عملیات هدف‎گیری برخوردار است، از جمله یگان‎های موفق ارتش یمن و انصارالله در مقابله با مزدوران و شبه نظامیان ائتلاف سعودی به شمار می‌رود.

عملیات‎های تک تیراندازان یمن در جبهه‌های داخلی و مرزی این کشور از ابتدای سال جدید میلادی افزایش پیدا کرده است و تاکنون ده‎ها نفر از نظامیان ارتش عربستان و شبه نظامیان ائتلاف سعودی کشته شده اند.

عربستان سعودی به همراه متحدان خود حمله نظامی و محاصره همه جانبه یمن را در تاریخ ششم فروردین ۱۳۹۴ به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن به قدرت و همچنین خلع سلاح انصارالله یمن آغاز کرد، اما پس از گذشت پنج سال و بروز فاجعه انسانی در یمن به هیچ یک از اهداف اعلامی خود نرسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی


توضیحات غریب آبادی درباره تفاهمات مذاکرات فنی سوئیس


۶۷ دانش‌آموز فلسطینی اسیر و ۳ شهید، غایبان صندلی‌های امتحان نهایی در کرانه باختری


گفت‌وگوهای سازنده ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اژه‌ای: حرف‌هایی که خوشحالی دشمن را به همراه دارد نزنیم


مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور