انهدام پهپاد جاسوسی ائتلاف سعودی در مرز یمن

چهارشنبه 29 خرداد 1398
21:59
انهدام پهپاد جاسوسی ائتلاف سعودی در مرز یمن یگان پدافندی ارتش یمن یک فروند پهپاد جاسوسی ائتلاف سعودی را در جنوب عربستان هدف قرار داد و آن را منهدم کرد.

العالم - یمن

سامانه دفاع موشکی ارتش یمن و انصارلله چهارشنبه شب یک فروند پهپاد جاسوسی ائتلاف سعودی را «با یک سلاح مناسب» هدف قرار داد.

پایگاه خبری انصارالله گزارش داد که پهپاد جاسوسی با یک نوع «سلاح مناسب» در منطقه «الشرفه» در نجران واقع در جنوب عربستان هدف قرار گرفت.

نیروهای پدافندی یمن ششم ماه جاری میلادی (۱۶ خردادماه) نیز یک پهپاد جاسوسی متعلق به ائتلاف متجاوز سعودی را در نجران هدف قرار داده بودند.

سامانه دفاع موشکی یمن در تاریخ شانزدهم خردادماه سال جاری موفق شد یک پهپاد آمریکایی از نوع «ام کیو ۹» را در حین پرواز بر فراز منطقه شهرستان «الدریهمی» در استان الحدیده (غرب) منهدم کند.

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا «سنتکام» به ساقط شدن این پهپاد اعتراف و اعلام کرد، در ششم ژوئن (۱۶ خرداد) یک پهپاد از نوع ام کیو ۹ در یمن ساقط شد و برآوردها نشان می‌دهد که این اقدام به وسیله یک «موشک زمین به هوای شلیک شده از سامانه پدافند هوایی حوثی‌ها» انجام شده باشد.

«محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله هم در واکنش به این اعتراف مقامات آمریکای گفت که «اعتراف آمریکا درباره هویت این پهپاد ساقط شده در ساحل غربی، اثباتی عملی برای این موضوع است که حمله به یمن، دارای دستورکارهای آمریکایی-صهیونیستی است».

عربستان سعودی به همراه متحدان خود حمله نظامی و محاصره همه جانبه یمن را در تاریخ ششم فروردین ۱۳۹۴ به بهانه بازگردان «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن به قدرت و همچنین خلع سلاح انصارالله یمن آغاز کرد، اما پس از گذشت پنج سال و بروز فاجعه انسانی در یمن به هیچ یک از اهداف اعلامی خود نرسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم