برایان هوک با محوریت ایران به خلیج فارس سفر می‌کند

پنج‌شنبه 30 خرداد 1398
02:50
برایان هوک با محوریت ایران به خلیج فارس سفر می‌کند وزارت امورخارجه آمریکا گفت که سفر "برایان هوک" رئیس گروه ویژه اقدام ایران به خاورمیانه برای رایزنی با مقام های عربستان، امارات، عمان، کویت، بحرین از روز چهارشنبه آغاز می شود.

العالم-آمریکا

به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، در بیانیه این وزارت خانه آمده است، هوک اطلاعات امنیتی تکمیلی آمریکا را در خصوص تهدیدات کنونی در منطقه خاورمیانه به این کشورها ارائه خواهد داد.

این وزارت خانه همچنین اعلام کرد، هوک هفته آینده نیز به اروپا می رود و با مسئولان انگلیس، آلمان و فرانسه در خصوص ایران رایزنی خواهد کرد.

تحرکات دیپلماتیک مقامات کشورهای اروپا و امریکا در باره بحران و تنش در خاورمیانه و رایزنی با سران کشورهای منطقه افزایش یافته است.

در همین راستا ، "امانوئل بن "دیپلمات عالی رتبه و مشاور ارشد رییس جمهوری فرانسه برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا روز (چهارشنبه) راهی تهران شد.

خبرگزاری رویترز نیز اعلام کرده است که وزیران خارجه فرانسه، بریتانیا و آلمان، موسوم به تروییکا، بزودی برای رایزنی درباره برجام به ایران سفر خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است