یورش نیروهای امنیتی مصر به زادگاه «محمد مرسی»

شنبه 1 تير 1398
22:44
یورش نیروهای امنیتی مصر به زادگاه «محمد مرسی»
شبکه الجزیره شامگاه شنبه گزارش داد که نیروهای امنیتی مصر به روستای زادگاه رئیس جمهور سابق مصر حمله کرده و دست به بازداشت برخی از ساکنان این روستا زده‌اند.

العالم _ مصر

منابع مصری از حمله نیروهای امنیتی مصر به روستای «العدوه»، زادگاه «محمد مرسی»، رئیس جمهور سابق مصر خبر دادند.

شبکه الجزیره شامگاه شنبه (یک تیر) به نقل از این منابع گزارش داد که نیروهای امنیتی مصر در این حمله ده‌ها تن از اهالی روستا را بازداشت و به جای نامعلومی منتقل کرده‌اند.

برخی از کاربران مصری در فضای مجازی گفتند که دولت مصر از فرصت برگزاری مسابقات فوتبال جام ملت‌های آفریقا ۲۰۱۹ در این کشور استفاده کرده و در سایه توجه افکار عمومی به این مسابقات، دست به این حمله زده است.

محمد مرسی که از آن به عنوان اولین رئیس جمهوری منتخب مصر در تاریخ این کشور یاد می‌شود، دوشنبه هفته گذشته (۲۷ خرداد) به هنگام حضور در جلسه محاکمه دادگاه خود به کما رفت و فوت کرد.

او بعد از یک سال از انتخاب به عنوان رئیس جمهور در سال ۲۰۱۳ از سوی ژنرال «عبدالفتاح السیسی»، وزیر دفاع وقت مصر و رئیس جمهوری فعلی این کشور به اتهام بی‌کفایتی در اداره امور کشور از قدرت برکنار شد و سپس به اتهام جاسوسی و همدستی با گروه‌های تروریستی و افراطی به زندان محکوم شد.

مرگ مرسی حین جلسه دادگاه اعتراض سازمان‌های حقوق بشری و برخی از کشورهای غربی را در پی داشته است و برخی دولت السیسی را به اهمال در رسیدگی به وضعیت جسمانی مرسی متهم کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


پزشکیان: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد/ اصلاح نظام بانکی ادامه دارد


طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان