پوتین:

ترامپ تصمیماتش را یک نفره می‌گیرد و کار زیادی از پیش نمی‌برد

يکشنبه 2 تير 1398
14:51
ترامپ تصمیماتش را یک نفره می‌گیرد و کار زیادی از پیش نمی‌برد رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد که «دونالد ترامپ» تصمیماتش را به صورت یکجانبه می‌گیرد و بنابراین نمی‌تواند کار زیادی از پیش ببرد.

العالم - اروپا

به گزارش اینترفکس، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه با انتقاد از رویکرد یکجانبه آمریکا در عرصه سیاست خارجی گفت: دونالد ترامپ تصمیماتش را مستقلا اتخاذ می‌کند و به همین دلیل نمی‌تواند چیزهایی زیادی انجام دهد.

وی تاکید کرد که این مساله نشان دهنده این است که «سیستم سیاسی ایالات متحده چگونه کار می‌کند...»

وی افزود: «بگذارید آمریکا برای خودش تصمیم بگیرد، اینکه به توسعه روابط با روسیه نیاز دارد یا نه (به خودشان مربوط است) اگر نیاز ندارد ما منتظر می‌مانیم.»

از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا و برخلاف پیش بینیها در زمینه بهبود روابط مسکو و واشنگتن، روابط دو کشور به دلایل عمده از جمله اختلاف نظر در زمینه طیف وسیعی از موضوعات جهانی رو به وخامت گذاشته است.

رئیس جمهوری روسیه اخیرا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی هم «میر» گفته بود: روابط آمریکا و روسیه به سمت سرازیری پیش رفته و هر روز بدتر و بدتر می‌شود».

پوتین تحریم‌های متعدد دولت کنونی آمریکا را عامل اصلی وخامت روابط واشنگتن و مسکو دانسته اما ابرازی امیدواری کرد دو طرف بتوانند روابط خود را به وضعیت باثبات‌تری برگردانند.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین افزود: «ما واقعا امیدواریم که عقل سلیم در نهایت موفق ‌شود. این شامل تمام شرکای ما از جمله همکاران آمریکایی نیز می‌شود... ما می‌توانیم در چارچوب نشست آتی گروه 20 به تصمیماتی برسیم که سازنده باشد و شرایط پایدار لازم برای همکاری اقتصادی را فراهم کند».

روابط روسیه با آمریکا طی سال‌های اخیر بر سر تحریم‌های گسترده واشنگتن علیه مسکو حول مسائل ادعایی که واشنگتن طرح کرده، مانند موضوع اوکراین و شبه‌جزیره کریمه یا پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا، پرتنش شده است.

پوتین و ترامپ در نشست گروه 20 که قرار است در اوساکای ژاپن برگزار شود حضور دارند و به گفته جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید، دیداری میان رهبران دو کشور برنامه ریزی شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند