نتانیاهو: با دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه درباره ایران رایزنی می‌کنم

دوشنبه 3 تير 1398
15:33
نتانیاهو: با دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه درباره ایران رایزنی می‌کنم
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به نشست مشترکی که با دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه و مشاور امنیت ملی کاخ سفید دارد گفت ایران و سوریه در دستورکار این مذاکرات قرار دارند.

العالم _ فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) از دیدار خود با مقامات عالی‌رتبه امنیتی آمریکا و روسیه با موضوع ایران و روسیه خبر داد.

نتانیاهو طی سخنرانی در آغاز جلسه هفتگی کابینه این رژیم گفت: «فردا نشست بی‌سابقه‌ای را برگزار می‌کنیم که دو قدرت جهانی یعنی آمریکا و روسیه را به اینجا می‌آورد».

به نوشته سخنگوی نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی، وی با اشاره به سفر «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا به فلسطین اشغالی و بازدید روز قبل او از کرانه باختری، اظهارد اشت: «من در گفت‌وگو با او بر اهمیت حضور خود در کرانه باختری برای حفظ عمق و آمادگی استراتژیک تاکید کردم».

نتانیاهو با ادعای اینکه حضور نظامی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و زمین‌های خصوصی فلسطینیان باعث حفظ صلح در منطقه می‌شود، افزود: «عده‌ای هستند که می‌گویند حضور ما در کرانه باختری مانع حصول صلح است. من برعکس آن را می‌گویم. اگر ما آنجا نباشیم، جنگ و تروریسم و بی‌ثباتی حتمی است. همچنین این مشکلات به تمام جهت‌ها گسترش می‌یابد».

وی با اشاره تلویحی به اینکه تداوم حضور نظامی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری بخشی از طرح سازش آمریکا موسوم به «معامله قرن» است، گفت: «بنابر این، حضور ما یک سنگ‌بنای مهم در حفظ امنیت و ثبات در منطقه است. برداشت من این است که بولتون نیز با من موافق بود».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین از دیدار خود با «نیکولای پتروشف» دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه در فلسطین اشغالی خبر داد: «ما قطعا درباره ایران، سوریه و پاره‌ای از دیگر مسائل جهت رسیدن به امنیت و ثبات در منطقه صحبت می‌کنیم».

بولتون نیز که از روز گذشته به فلسطین اشغالی سفر کرده، در نشست خبری مشترک با نتانیاهو درباره نگرانی‌های تل‌آویو حول امنیت منطقه گفته بود: «من می‌توانم به شما اطمینان دهم که رئیس جمهور ترامپ، نگرانی‌هایی را که شما ابراز کردید کاملا درک خواهد کرد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سردار موسوی به آمریکایی‌ها: منطقه را برایتان جهنم می کنیم


سفارت آمریکا خواستار خروج فوری اتباع خود در بغداد و اردن شد


انهدام محل استقرار جنگنده‌های F35، F15، F16 آمریکایی


سپاه: ۱۸ هدف مهم آمریکا طی ۲ موج عملیاتی مورد اصابت قرار گرفتند


تنگه هرمز به صورت کامل بسته شد


سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد


سپاه: یک جنگنده F16 متواری و به دو نفتکش متخلف حمله شد


حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت