نیویورک‌تایمز: امارات و عربستان مخالف جنگ آمریکا با ایران بودند

پنج‌شنبه 6 تير 1398
16:33
نیویورک‌تایمز: امارات و عربستان مخالف جنگ آمریکا با ایران بودند روزنامه «نیویورک‌تایمز» نوشت، امارات عربی متحده و عربستان سعودی از بیم تبعات درگیری نظامی با ایران، به صورت خصوصی به پامپئو اعلام کرده‌اند که با جنگ با ایران مخالف هستند.

العالم - ایران/سیاسی

روزنامه «نیویورک‌تایمز» این هفته در گزارشی در مورد تنش‌های اخیر در منطقه خلیج فارس، از نگرانی امارات عربی متحده و عربستان سعودی از تبعات درگیری نظامی با ایران خبر داده است.

این روزنامه نوشته است: «در حالی که عربستان سعودی و امارات عربی متحده به صورت علنی از کارزار "فشار حداکثری" دولت [علیه ایران] حمایت کرده‌اند، اما مقام‌های ارشد هر دو کشور به صورت خصوصی به "مایک پامپئو" وزیر خارجه که اخیرا به این دو کشور سفر کرد، گفته‌اند که خواستار جنگ با ایران نیستند.»

نیویورک‌تایمز به نقل از یک مقام ارشد دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نوشته است که «در صورت وقوع جنگ، احتمالا بیشترین تبعات دامنگیر این دو کشور شود. آن‌ها می‌ترسند که اگر آقای ترامپ در انتخابات شکست بخورد، آن‌ها می‌مانند و جنگی که ایالات متحده به دنبال خروج از آن است».

دیروز (چهارشنبه) هم «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات در اظهار نظری متفاوت با موضع دولت آمریکا، گفت این کشور مدارکی در دست ندارد که مشخص کند چه کشوری عامل حمله به نفتکش‌ها در بندر «فجیره» بوده است. این در حالی است که واشنگتن تمام حوادث اخیر منطقه از جمله حادثه فجیره، انفجار چند نفتکش در دریای عمان و چند حمله خمپاره‌ای در عراق و افغانستان را به ایران نسبت داده است.

اظهارات بن زاید موجب شد تا امروز برخی از تحلیلگران این گمانه را مطرح کنند که ابوظبی از بیم تبعات درگیری نظامی با ایران، در حال تجدید نظر در سیاست‌های منطقه‌ای خود در قبال ایران است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم