رویترز : امارات حضور نظامی خود در یمن را کاهش داد

جمعه 7 تير 1398
16:28
رویترز : امارات حضور نظامی خود در یمن را کاهش داد یک رسانه غربی از اقدام رژیم اشغالگر امارات در کاهش تعداد حضور نظامیانش در کشور یمن خبر داده است.

العالم - آسیا

رویترز گزارش داد امارات حضور نظامی خود در یمن را به سبب افزایش تنش در خلیج فارس کاهش داده است.

این رسانه به نقل از منابع دیپلماتیک اعلام کرد امارات برخی نظامیانش را از بندر عدن در جنوب یمن و ساحل غربی دریای سرخ به سبب افزایش تنش در خلیج فارس خارج کرده است.

منابع خبری اخیرا از تشدید اختلافات میان اعضای ائتلاف متجاوز اماراتی سعودی و همچنین ادامه اعتراضات مردمی در مناطق تحت اشغال متجاوزان از جمله در المهره و درخواست آنها برای خروج اشغالگران سعودی و اماراتی خبر داده بودند.

البته ادامه عملیات موفق پهپادی و موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن علیه مراکز حساس و تاسیسات حیاتی رژیم‌های سعودی و امارات به ویژه فرودگاه‌های آنها ممکن است یکی از دلایل کاهش حضور نظامی متجاوزان در یمن باشد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

افشای جزئیات نفوذ حنظله به موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل


عراقچی امروز به پکن می‌رود


دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران


سئول: آتش‌سوزی در موتورخانه بود/ هیچ آسیبی به ۲۴ خدمه کشتی در هرمز نرسید


شکار بولدوزرهای نظامی ارتش اسرائیل توسط حزب الله


بلومبرگ : تنگه هرمز ساعات اولیه صبح امروز تقریباً خالی از تردد بود


آتش‌سوزی در اسکله بندر دیر؛ 4 لنج تجاری طعمه حریق شدند


هوای تهران ناسالم شد


حمله ارتش آمریکا به یک کشتی در کارائیب/ 2 نفر کشته شدند


همتی: سوءاستفاده از شرایط جنگی جمع می‌شود