سفارتهای آمریکا و امارات عامل بازنشدن منطقه سبز بغداد هستند

جمعه 7 تير 1398
22:55
سفارتهای آمریکا و امارات عامل بازنشدن منطقه سبز بغداد هستند عضو کمیته امنیتی شورای استان بغداد گفت که خیابان منتهی به منطقه سبز بغداد از خیابان فرودگاه تا پل معلق برغم بازبودن این منطقه، همچنان به روی مردم و خودروها بسته است که علت آن وجود سفارتهایی مانند آمریکا، امارات و کره جنوبی در آن است.

العالم – عراق

سعد المطلبی در گفت و گو با پایگاه اینترنتی المعلومه افزود که طرح امنیتی بغداد در زمان حاضر مبتنی بر عدم برچیدن پستهای بازرسی و موانع در این خیابان برای حفظ امنیت هر چه بیشتر آن است اما دیگر خیابانهای پایتخت کاملا باز است.

وی گفت که بعید است که خیابانهای منطقه سبز منتهی به این سفارتها در روزهای آینده باز شود، البته در بغداد 15 پست بازرسی ثابت وجود دارد که یکی از آنها پست بازرسی پل الجادریه در منطقه سبز پایتخت است که فعلا طرحی برای برچیدن آن طراحی نکرده ایم.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند


گزارش العالم از روند احیای مجموعه ورزشی آزادی؛ بازسازی تأسیسات ورزشی آسیب‌دیده در پی تجاوز صهیونیستی ـ آمریکایی به ایران


انتشار قطعه موسیقی به یاد رهبر شهید انقلاب؛ «أنت حيّ»...


کاریکاتور |مقاومت مقابل ذلت


۹۳ هزار تُن پسته روانه بازارهای جهانی شد


دیدار و گفت‌وگو قالیباف با سلطان عمان


بقائی: برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تاسیسات هسته‌ای آسیب دیده نداریم