عالم لبنانی: اسراییل شر مطلق است

جمعه 7 تير 1398
17:57
عالم لبنانی: اسراییل شر مطلق است معاون رییس شورای اسلامی عالی شیعیان لبنان گفت که اسراییل شر مطلق بوده و هست و مطلقا جایز نیست که با آن تعامل یا به رسمیت شناخته شود چرا که از زمانی که استعمار این رژیم را در فلسطین کاشت، منبع نکبتها و مصیبتها برای امت ما و ملتهایمان است.

العالم – لبنان

علی الخطیب، معاون رییس شورای اسلامی عالی شیعیان لبنان از ملتهای عربی و اسلامی ایستادگی در برابر هر نوع تلاش برای فروش فلسطین و اسکان آوارگان فلسطینی در اماکن اقامتشان را خواستار شد.

وی مواضع و تحرکات مردمی در زمینه اعلام مخالفت با همایش بحرین به ویژه موضع واحد فلسطینیان در این زمینه و فداکاری و شجاعت مردم فلسطین در برابر سلطه جویی اشغالگران صهیونیست را ستود و آن را عامل شکست طرحها، دسایس و فشارهای دشمنان برای حذف آرمان فلسطین دانست و بر حمایت تمام مسلمانان و اعراب از مردم قهرمان فلسطین در برابر چالشهای موجود تاکید نمود.

الخطیب سپس از دولت لبنان تحکیم وحدت ملی از طریق همکاری میان تمام گروهها برای حل بحرانهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی به دور از کشمکش را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

دیوار محکم اروپا در برابر موج مهاجرت؛ هشدار صریح "فون‌درلاین" به "سئوتا"


قدردانی اسقف اعظم روسیه از پیام رهبر معظم انقلاب در دیدار با سفیر ایران


وال‌استریت ژورنال : آمریکا کاهش حضور نظامی خود در کویت را بررسی می‌کند+فیلم


ایران عضو سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی شد


حماس: اجرای پیش‌نویس توافق درباره سلاح مقاومت منوط به خروج کامل اشغالگران از غزه است + ویدئو


بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد


حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم