تاکید عراقچی بر لزوم توقف رفتار مخرب و تحریم‌های آمریکا

جمعه 7 تير 1398
18:08
تاکید عراقچی بر لزوم توقف رفتار مخرب و تحریم‌های آمریکا معاون سیاسی وزارت امورخارجه در سمینار بین‌المللی «اقدامات قهری یک‌جانبه و آثار آن» که توسط نمایندگی‌های دائم ایران، کوبا و ونزوئلا و با حضور دیپلمات ها، کارشناسان سازمان های بین المللی، پژوهشگران و اصحاب رسانه در وین برگزار شد، بیان کرد: رفتار مخرب آمریکا و تروریسم اقتصادی این کشور علیه ج.ا.ایران باید متوقف شود.

العالم - ایران / سیاسی

وی همچنین تاکید کرد، آمریکا با نقض قطنامه شورای امنیت و اعمال تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه خود، تنها دستاورد دیپلماسی در منطقه ما را در آستانه نابودی قرار داده است.

عراقچی افزود، جامعه جهانی باید در مقابل این عادت غلط آمریکا که از قدرت دلار به عنوان یک سلاح علیه دولت‌های مستقل استفاده می‌کند، بایستد.

این سمینار با سخنان وزیر امور خارجه ونزوئلا و گزارشگر ویژه اقدامات قهری یکجانبه شورای حقوق بشر سازمان ملل، آغاز به کار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

امارات از اوپک و اوپک‌پلاس خارج می‌شود


عبور از تنگه هرمز پس از پایان جنگ با قوانین ایران


سفر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به ایران


«میناب ۱۶۸» نام کاروان تیم ملی فوتبال در جام جهانی


ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس