شیخ نعیم قاسم: فلسطین را نمی‌توان با پول فروخت/ آمریکا عامل همه بحران‌هاست

شنبه 8 تير 1398
21:57
شیخ نعیم قاسم: فلسطین را نمی‌توان با پول فروخت/ آمریکا عامل همه بحران‌هاست معاون دبیرکل حزب الله لبنان با تاکید بر اینکه نمی‌توان فلسطین را با پول فروخت، خاطر نشان کرد که کنفرانس بحرین از همان لحظه برگزاری شکست خورد.

العالم - لبنان

به گزارش المنار، شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان گفت: کنفرانس بحرین از لحظه برگزاری شکست خورد، زیرا هیچ فلسطینی در آن حضور نداشت و همه فلسطینیان آن را تحریم کرده بودند.

وی افزود: کنفرانس بحرین اعراب دروغگوی خلیج فارس و سایر کشورهای عربی را به فلسطینیان نشان داد و آنها مطمئن شدند که برای آزادسازی فلسطین نمی توانند از این دروغگویان کمک بگیرند.

معاون دبیرکل حزب الله گفت: امکان ندارد که ما فلسطین را به پول بفروشیم و امکان ندارد که کنفرانس بحرین گامی به سوی فروش فلسطین باشد.

نعیم قاسم اظهار داشت: معامله قرن معامله ای برای اشغال سرزمین های فلسطین و مشروعیت بخشی به اشغالگری رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های فلسطین است.

وی افزود: ما هیچگونه راه حل مبتنی بر اسکان فلسطینیان در لبنان را قبول نخواهیم کرد، زمان اسکان فلسطینیان در لبنان به پایان رسیده است و نه مشوقات دشمن در این زمینه ما را اغوا می کند و نه تهدیداتشان ما را می‌ترساند.

نعیم قاسم تاکید کرد که آمریکا جانبدار اسرائیل و عامل همه بحران‌ها در منطقه است و آمریکا را می‌توان پشت پرده هر کدام از بحران‌ها دید.

وی گفت: ثبات امنیتی در لبنان که از سال‌ها قبل ادامه دارد مدیون ثبات سیاسی است و ثبات سیاسی نیز مدیون موفقیت معادله ارتش، ملت و مقاومت در اخراج دشمن صهیونیستی از جنوب در سال 2000 میلادی و مقابله با آن در سال 2006 میلادی و شکست گروه‌های تکفیری در سال 2017 میلادی است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


خط ارتباطی میان طرفین در تنگه هرمز برقرار شد


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد