نتانیاهو: ممکن است ناچار به اقدام نظامی علیه غزه شویم

يکشنبه 9 تير 1398
19:47
نتانیاهو: ممکن است ناچار به اقدام نظامی علیه غزه شویم
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه هفتگی کابینه به مجازات‌های اخیر این رژیم علیه غزه اشاره کرد و گفت، تل‌آویو ممکن است در نهایت امر مجبور به انجام عملیات نظامی علیه نوار غزه شود.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه هفتگی کابینه در امروز (یکشنبه) به نوار غزه و تشریح وضعیت آن پرداخت.

بر اساس گزارش وبگاه «فلسطین‌الیوم» نتانیاهو گفت: اسرائیل اخیرا مجازات‌هایی علیه غزه تحمیل کرده که بارزترین آن توقف ورود سوخت است؛ در صورت لزوم در آینده اقدامات سخت‌تری نیز در پیش خواهیم گرفت و ممکن است در پایان امر ناچار به عملیات نظامی (علیه غزه) بشویم.

وی افزود: از انتقاد معارضان دولت در نحوه تعامل با غزه تعجب‌ نمی‌کند، کسانی که از ما می‌خواهند عملیات نظامی علیه غزه انجام دهیم اولین کسانی هستند که در صورت انجام این موضوع توسط ما، دست به انتقاد خواهند زد. من رنج ساکنان مجاور غزه (شهرک‌نشینان شهرک‌های مجاور غزه) را درک می‌کنم و تا حد امکان برای کاهش آن تلاش می‌کنم.

در همین راستا، یک مقام دیپلماتیک در رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه گفت، در صورت عدم تداوم آرامش در مرز غزه و آغاز مجدد راهپیمایی‌های روز جمعه، گزینه نظامی اجرا می‌شود .

نتانیاهو درباره نشست منامه هم گفت: وزیر خارجه بحرین پس از نشست منامه به من گفت اسرائیل بخشی از خاورمیانه و ملت یهود بخشی از ماست؛ امروز به کشورهای عرب از گذشته نزدیکتریم.

روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته گذشته (چهارم و پنجم تیرماه) در راستای اجرایی کردن طرح موسوم به «معامله قرن» نشستی تحت عنوان «صلح برای شکوفایی» در منامه برگزار شد؛ البته مشارکت کشورهای عربی در این نشست «ضعیف» بود و تشکیلات خودگردان و بسیاری از کشورهای عربی آن را تحریم کرده بودند.

اظهارات نتانیاهو درباره احتمال حمله نظامی به غزه در حالی مطرح می‌شود که رسانه‌های رژیم صهیونیستی اخیرا مدعی شدند،‌ با کمک سازمان ملل توافقی حاصل شده که در مقابل توقف ارسال بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه، دامنه صید ماهیگیران فلسطینی، بیشتر و تأمین سوخت نیروگاه برق غزه از سر گرفته شود .

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید