شکیرا قلب عربستان را به لرزه در آورد!

دوشنبه 10 تير 1398
17:18
شکیرا قلب عربستان را به لرزه در آورد! نیروهای امنیتی کویت ناصر الدویله نماینده سابق پارلمان را به دلیل انتشار یک توئیت که به گفته آنها توهین به عربستان سعودی قلمداد شده بود بازداشت کردند.

العالم - کشکول

اما ماجرای توئیت چیست؟ الدویله اخیراً در واکنش به برگزاری کنسرت شکیرا (خواننده غربی) در عربستان سعودی در توییتر خود نوشت "انحاشي يا شاكيرا" یعنی شکیرا فرار کن. ظاهراً نیروهای امنیتی کویتی این توئیت را نوعی تشویق به حمله به عربستان و حمایت از ارتش و کمیته های مردمی یمن قلمداد کرده اند.

هر چند دادستانی کویت وی را با قرار وثیقه 4 هزار دیناری آزاد کرده است اما اعلام کرده که تحقیقاتش را در این زمینه ادامه خواهد داد.

هر چند این حق مسلم دولت کویت است که برای حفظ امنیت و استقرار داخلی خود و ایضاً روابط با کشورهای دیگر من جمله سعودی هر کاری می تواند انجام دهد اما این حق ما است که بپرسیم که آیا توئیت الدویله و تفسیرهای آن توهین محسوب می شود یا توهین های مکرر رئیس جمهور آمریکا به حکام سعودی جلوی چشم همه جهانیان؟ آیا ترامپ توهینی مانده که به سران سعودی نکرده باشد؟ و جالب اینجاست که همه این توهین ها سر سوزنی سعودی ها را به تحرک وادار نکرد!

به نظر شما چه کسی باعث و بانی توهین به عربستان شده است؟ ناصر الدویله یا جنگ جاهلی بی رحمانه ای که ولیعهد سعودی محمد بن سلمان و ولیعهد امارات محمد بن زاید ضد مردم مظلوم و ستمدیده یمن مرتکب می شوند؟!

به نظر شما چه‌کسی به جایگاه و مقام دینی عربستان سعودی و نقش آن در جهان اسلام لطمه وارد کرد؟! الدویله یا درخواست های متعدد بن‌سلمان برای برپایی روابط با رژیم صهیونیستی که مقدس ترین مقدسات جهان عرب یعنی مسجد الاقصی را اشغال کرده به هر دری می زند؟!

به نظر شما چه کسی به سرزمین حرمین شریفین اهانت کرد؟! الدویله یا بن سلمان که آنجا را محل رفت و آمد صهیونیست ها و "کلوپ های حلال" کرد؟!

اگر کسی باشد که عربستان توهین کرده آن محمد بن سلمان و سرورش ترامپ است که ضربه ای سهمگین بر جایگاه عربستان وارد کردند که با توئیت "شکیرا فرار کن" قلبش به لرزه در می آید.

0% ...

آخرین اخبار

المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است