شورای عالی امنیت ملی اقدامات تروریستی در کابل را محکوم کرد

دوشنبه 10 تير 1398
21:46
شورای عالی امنیت ملی اقدامات تروریستی در کابل را محکوم کرد دبیر شورای امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در پیامی به مشاور امنیت ملی افغانستان، اقدامات تروریستی امروز دوشنبه در کابل را محکوم کرد.

العالم - ایران / سیاسی

علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در پیامی خطاب به حمدلله محب مشاور امنیت ملی افغانستان اقدامات تروریستی امروز در کابل که منجر به کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان این کشور شد را محکوم کرد.

دریابان شمخانی ضمن محکومیت شدید حملات تروریستی به مردم و شهروندان بی دفاع، این حادثه را به ملت و دولت افغانستان تسلیت گفت و با خانواده قربانیان این جنایت غیرانسانی ابراز همدردی کرد.

شمخانی در این پیام به همتای افغانستانی خود با تاکید بر ضرورت گسترش همکاری‌ها و درک مشترک میان تمامی کشورها برای مقابله موثر با پدیده شوم تروریسم افزود: تروریست‌ها و افراط‌گرایان همه مظاهر حیات و زندگی عادی جوامع انسانی را هدف گرفته‌اند.

وی افزود: بی‌شک پایان یافتن این اقدامات دردناک از سوی گروه‌های افراطی و وابسته به اندیشه‌های تکفیری تنها با عزم و اراده جدی، همکاری میان کشورهای همسایه و مبارزه واقعی با تروریسم میسر خواهد بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل خود را برای کمک به بازگشت ثبات و امنیت و همچنین کمک رسانی به حادثه دیدگان اعلام می کند.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود


مسکو: تجاوز غیرقانونی به ایران ضربه‌ای جدی به پیمان «ان پی تی» زد


تهدید قانونی دموکرات‌ها به شکایت از ترامپ


تیم ملی واترپلو ایران قهرمان بازی‌های آسیایی ساحلی شد


معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند


دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا


اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران