بزرگ ترین فاجعه زیست محیطی پس از نابودی دایناسورها در راه است

دوشنبه 10 تير 1398
23:30
بزرگ ترین فاجعه زیست محیطی پس از نابودی دایناسورها در راه است حشره شناسان آلمانی شواهدی از آغاز مرگ گسترده ای از حشرات یافته اند که ممکن است به فاجعه زیست محیطی عظیمی از زمان نابودی دایناسورها تبدیل شود.

العالم ـ گوناگون

به گزارش شبکه Phys.org، به گفته ی دانشمندان، حشراتی که دو سوم انواع متنوع حیوانات با سرعت وحشتناکی کشته می شوند که عواقب فاجعه باری برای زنجیره های غذایی و اکوسیستم ها دارد. متخصصین بر پایه نتایج انتخاب بیش از 80 میلیون نمونه از بندپایان که طی تقریبا 30 سال اتفاق افتاده است به این نتیجه رسیده اند.
بنابر گزارش اسپوتنیک دراین گزارش همچنین آمده است، به نظر می رسد که طی کل دوره تحقیقات از سال 1994 کل توده زیستی حشرات 76 درصد سقوط داشته است. محققین معتقدند که اروپای غربی ممکن است به زودی به نقطه غیرقابل بازگشتی به خاطر کاهش قابل ملاحظه تنوع زیستی تبدیل شود و پس از آن اکوسیستم طبیعی هرگز به شکل اولیه خود باز نخواهد گشت.

0% ...

آخرین اخبار

شهادت ۹ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه


رونق دوباره تجارت دریایی ایران در خلیج فارس


جزییات روند آزادسازی پول‌های بلوکه شده/ تکذیب خرید کالاهای آمریکایی


عبور ۸۰ هزار زائر از مرز مهران


اظهارات کارشناس سیاسی درباره ماهیت اختلافات بین آمریکا و رژیم صهیونیستی


پزشکیان: وحدت و انسجام داخلی، دشمن را به تسلیم و پذیرش حقوق ملت ایران واداشت


تشریح برنامه دیدار‌های امروز هیئت مذاکره کننده ایران


پایان دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس | آغاز گفت‌و‌گو‌های ۴ جانبه


سرلشکر رضایی: آمریکا از سر استیصال اصرار به مذاکره دارد


محدودیت سفر به عراق برای اتباع افغانستان و پاکستان