ادعای رژیم صهیونیستی در تلاش حماس برای اعزام متخصص مواد منفجره به اراضی اشغالی

پنج‌شنبه 13 تير 1398
12:36
ادعای رژیم صهیونیستی در تلاش حماس برای اعزام متخصص مواد منفجره به اراضی اشغالی سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک یا شین بت) مدعی شده است که حماس قصد داشته عملیات های انفجاری را در داخل اراضی اشغالی کرانه باختری انجام دهد.

العالم-فلسطین اشغالی

شاباک مدعی شده است که شاخه نظامی حماس سعی در اعزام یک متخصص مواد منفجره از غزه به داخل اراضی اشغالی در کرانه باختری داشته است با این هدف که این شخص یک کارگاه تولید و آزمایش مواد منفجره در این منطقه ایجاد کند و با استفاده از آن اقدام به انجام عملیات هایی در اراضی اشغالی در کرانه باختری کنند.

این سازمان مدعی شده است که "فادی ابوالسبح" 38 ساله که ماه میلادی گذشته توسط نظامیان رژیم صهیونیستی بازداشت شده است، همان شخصی است که حماس وی را برای ایجاد یک کارگاه تولید مواد منفجره به اراضی اشغالی اعزام کرده است.

فادی ابو السبح از ساکنان اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه، که اعلام کرده بود با هدف پزشکی به شهر الطیبه در کرانه باختری رفته است.

شاباک در بیانیه ای مدعی شده است که ابوالسبح از حدود یک سال پیش تا کنون نزد حماس آموزش می دیده است.

این سازمان همچنین تاکید کرد که اخیرا دو فسلطینی دیگر را به اتهام برنامه ریزی برای انجام عملیات شهادت طلبانه در اراضی اشغالی بازداشت کرده است.

شاباک همچنین گردان های القسام را به تلاش برای ایجاد شبکه ای جهت انجام عملیات شهادت طلبانه علیه اهداف اسرائیلی متهم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: مطالبه ایران از قطر، روشن شدن وضعیت خلبانان ایرانی است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


مقتدایی: گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد


اروپا تحریم جدید علیه روسیه اعمال می کند


۱۸ کودک در حادثه واژگونی کشتی در زیمبابوه جان باختند+ فیلم


غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند