سفرای جدید افغانستان و بولیوی امروز رونوشت استوارنامه خود را تقدیم ظریف می‌کنند

يکشنبه 16 تير 1398
10:16
سفرای جدید افغانستان و بولیوی امروز رونوشت استوارنامه خود را تقدیم ظریف می‌کنند سفرای جدید افغانستان و بولیوی در تهران امروز (یکشنبه) ضمن دیدار با ظریف رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه ایران می کنند.

العالم - ایران / سیاسی

سفرای جدید افغانستان و بولیوی بعدازظهر امروز (یکشنبه) ضمن دیدار با محمدجواد ظریف، رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران می‌کنند.

براساس این گزارش، «عبدالغفور لیوال» که به جای نصیر احمد نور عهده‌دار سفارت افغانستان در تهران شده و اخیرا هم وارد تهران شده، قرار است امروز رونوشت استوارنامه خود را تقدیم ظریف کند.

«محمد اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان با صدور حکمی، «عبدالغفور لیوال» معاون وزارت اقوام و قبایل این کشور را به عنوان سفیر افغانستان در تهران منصوب کرد.
«عبدالغفور لیوال» پیش از این در سمت‌هایی چون ریاست مرکز مطالعات منطقه‌ای افغانستان، ریاست دفتر مطبوعاتی کمیسیون قانون اساسی افغانستان و عضو اداره امور ریاست جمهوری این کشور فعالیت کرده است.
وی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم ارتباطات، نویسنده و شاعر است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز


سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در یمن + فیلم


آمریکا دوباره گزارشگر سازمان ملل را تحریم کرد


بیانیه گردان مقاومت "اولیاء الدم" عراق در مورد تحویل سلاح خود به دولت


جان فشانی های غزه و لبنان و بشارت‌های پیروزی


تکرار قهرمانی تیم ملی والیبال زنان ایران در آسیای مرکزی


محسن رضایی: محاصره را خواهیم شکست


قالیباف: امتیازات را نه با گفت‌و‌گو، بلکه با موشک‌ها می‌گیریم


ابوترابی خطیب نمازجمعه تهران: اقتدار دفاعی ایران موازنه قدرت را تغییر داده است