احتمال «شکست سنگین» نخست‌وزیر یونان در انتخابات پارلمانی

يکشنبه 16 تير 1398
23:15
احتمال «شکست سنگین» نخست‌وزیر یونان در انتخابات پارلمانی
نتایج نظرسنجی شعب اخذ رای نشان می‌دهد که احتمالا حزب نخست وزیر یونان با شکست سنگینی مواجه خواهد شد.

العالم _ اروپا

نتایج نظرسنجی‌های شعب اخذ رای نشان می‌دهند حزب راست‌گرای «نیو دموکراسی» به رهبری «کریاکاس میتسوتاکیس» با کسب ۳۸ تا ۴۲ درصد آرا در انتخابات پارلمانی پیشتاز است.

نتایج نظرسنجی‌های انجام‌شده در شعب اخذ رأی در انتخابات یونان از احتمال شکست سنگین «آلکسیس سیپراس»، نخست‌وزیر این کشور خبر می‌دهند.

انتخابات امروز در حالی برگزار شد که کمتر از یک ماه از شکست حزب حاکم در یونان موسوم به «سیریزا» در انتخابات پارلمانی اروپا می‌گذرد و انتظار می‌رود در انتخابات امروز بین 26 تا 31.5 درصد آرا را به دست بیاورد.

در صورتی که این نتایج در انتخابات یونان نهایی شود، حزب نیو دموکراسی از اکثریت لازم برای تشکیل کابینه برخوردار خواهد بود.

قرار است که نتایح نهایی انتخابات پارلمانی یونان تا ساعاتی دیگر اعلام شود.

نخست‌وزیر یونان چندی پیش از «پروکوپیوس پاولوپولوس» رئیس جمهور این کشور خواست تا پارلمان را منحل کرده و زمینه برای برگزاری انتخابات زودهنگام مساعد شود. به این ترتیب، سیپراس خواستار برگزاری انتخابات سه ماه پیش از موعد اصلی آن شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس فیفا با طناب ترامپ به چاه افتاد


همدستی هوش مصنوعی آمازون و والمارت با تقلب در کالا


آغاز سبز بورس با رشد 110 هزار واحدی شاخص کل


هشدار درباره پیامدهای حفاری‌های رژیم صهیونیستی در زیر مسجد الاقصی


فیدان: ترکیه به تلاش‌های خود برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه‌ ادامه خواهد داد


برای دفاع مشروع از ایران از همه ابزار‌ها استفاده می‌کنیم


شکست جدی به ترامپ و جمهوری‌خواهان تحمیل خواهد شد


حملات سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکا؛ هدف قرار گرفتن ۴۰ سیستم آب در میشیگان و مینه‌سوتا


شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست